Tamirhane
2,8

Sezai Akkaya
Sezai Akkaya

20 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Oyunculuk ve seneryo super bence begemeyenler recep ivedik sevenler her halde tamirhane de cekipte küfürsüz film yapmak akla mantığa sigmaz
Tarkan Kılıç
Tarkan Kılıç

26 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Bu filmi yeni izledim güzel değişik bir türk filmiydi kara mizah türünde bir türk filmi ve filmde oldukça bolda argo kelimelerde var saten hayatın içindede argo yokmu konuşurken hep bol bol kullanıyoruz gerçek hayatda filmlerde gerçekleri yansıtabilmrsi için kullanılması gerekir yaş sınırlaması getirelerek film güzeldi seyredilir insanı hiç sıkmıyor hep merak ettiriyor sonra ne olacak niye
Makita Makita
Makita Makita

18 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Bence sakin biraz düz bir okadarda degisik gulunc benim gercekten hosuma gitti.Bu arada senarist Bulent Sakrak tebrik ederim
Ilke Sanlı
Ilke Sanlı

24 Nisan 2023 tarihinde eklendi
arkadaşım film yapıyorsunuz daha 1.dk hata var filmde. nejat işler tel yardımı ile arabanın kapısını açıyor oturuyor ve uzanıp sağ kapıyı açıyor rıza arabaya binerken cam kapalı ama arabaya oturup kapıyı kapatırken cam yok direkten kapıyı çekip kapatıyor yahu 1.dk arkadaşım nasıl bunca adam çekiyor izliyor montajlıyor bunu göremiyor inanılır gibi değil koskoca bir filmin 1dk sında hatayı gördüm kapattım baştan sağma yaptıkları belli diye.
16temmuzzz
16temmuzzz

12 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Neden bu kadar beğenilmediğini anlamadım. Oyuncu kadrosu çok iyiydi. Gayet güzel vakit geçirdik, eğlendik.
Eskisehir Cepusta TeknikServis
Eskisehir Cepusta TeknikServis

2 Mart 2023 tarihinde eklendi
Vizyonda yakalayamadık izleyemedik la biri ücretli biyerlerde izleyelim. Paranında açamadığı bir telif hakkı varmış.
Mehmet Kılıç
Mehmet Kılıç

15 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Yerli Guy Ritchie filmi gibi olmuş ama daha yavaş versiyon. Hatta çok daha yavaş hali. Diyaloglar çok kesik ve durgun. akıcı diyaloglar eklenip sahneler biraz daha hızlı olsa şahane bir film olabilirmiş. Ama epey zamandır bu tatta bir yerli film izlemedim o yüzden yıldızı bir fazla verdim.
Gökhan Dokuyucu
Gökhan Dokuyucu

16 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Arkadaslar iyi ki yorumlar bakıp bu filmi izlememezlik yapmdim bence süper film olmuş ve film sonunu izoemeyen film yorum yapmasın 2 çıkmasını dilerim 10 üzerinden 9 benim icin 1 puan kirma sebebim vartolu diye bidigimiz erkan aktif oyunculuk olmaması onunda film de biraz sahne alması muhtesem olurdu
kerem efeoglu
kerem efeoglu

18 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Hadi nejat isleri ayarladinizda.erkan cani nasil yaktiniz.iyi aksamlar.saygilar sevgiler .ne film.be ya
Okan Savaş Eraslan
Okan Savaş Eraslan

19 Nisan 2023 tarihinde eklendi
İlk başlar da hatta filmin sonuna pek sarmadı komik bir filmdi ama dilmin sojundaki ters köşe gerçekten hiç beklemiyordum sonu için 4 yıldızı hak eder
Ali sarııkaya
Ali sarııkaya

19 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Senaryo çok kötü üzerine düşünülmemiş diyaloglarda berbat ötesi çok çocuksu kaç iq luk izleyen insanlara hakaret edilmiş
Oyuncular iyi ama senaryo metin kötü olunca oyuncularda vasat kalmış
Zaman kaybı izlemenizi tavsiye etmem
Murat Tural
Murat Tural

16 Nisan 2026 tarihinde eklendi
Buradan film yorumlarına bakıp olumsuz yorumları dikkate alıp çoğu filmi izlemedim burdan gördüm ki alakası yok bir izleyici olarak çok beğendim devamını merakla bekleyeceğim sıkılmadan gülerek izlediğim trajikomik bir Türk filmi ve bu yorumlar yüzünden izlemediğim filmleri de izleyeceğim aldırış etmeyin film güzel..