Cengiz Gözey
19 Mart 2025 tarihinde eklendi
Düşük bütçeli yerli bir film izlediğinizi bildiğiniz halde acımasız yorumlar yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum. Oyuncu kadrosu güzel, sade bir film. Vaktiniz iyi bir film izlemek için kısıtlı ise elbette uzak durun ama vakit sıkıntınız yoksa izlenebilir.
Hayatımda izlediğim en saçma ve anlamsız film olabilir. Yazık giden 1.5 saatime , oyuncu kadrosuna bakınca belki iyi çıkabilir dedim ama, yanıldım!! Şimdi bu filmi milleti aptal yerine koyup sanat, önermesi şu falan diye yedirmeye çalışırlar.
Filmin adı üstünde Bomboş oyuncular harika ama film gerçekten neden çekildi ben anlayamadım. Sanat filmi desem değil ama havası sanat filmi gibi aşırı yavaş ilerliyor bir sahnede 10 dk kalıyor konusu yok izlerken ben ben kendime bunu eziyeti neden yapıyorum dedirtiyor oyunculara saygım sonsuz ama film çok kötü