User674
14 Haziran 2024 tarihinde eklendi
İlk filmden aşağı kalır yanı olmayan çok keyifli ve eğlenceli bir animasyon. Şahsen ben ilk filmini bir tık daha fazla seviyorum ama bununda çok eksik kalır yanı yok. Güzel dublajlı, güzel mesajlar içeren çok güzel bir filmdi. Her yaştan insanın severek izleyebileceği bir filmdi. Ailecek gitmenizi tavsiye ederim 8/10
Pixar'ın 2015 yapımı "Ters Yüz" filminin devamı olarak 2024 yılında izleyiciyle buluştu. İlk filmde 11 yaşındaki Riley'nin zihnindeki duyguların maceralarını izlerken, bu kez 13 yaşına gelmiş Riley'nin ergenlik dönemindeki duygusal karmaşasına tanık oluyoruz.
Film, Riley'nin ergenlik sürecinde yaşadığı duygusal değişimleri ve bu değişimlerin zihnindeki duygular üzerindeki etkilerini ele alıyor. Yeni duyguların eklenmesiyle birlikte, Riley'nin zihnindeki denge bozuluyor ve bu durum, hem Riley'nin hem de duygularının yeni bir denge arayışına girmesine neden oluyor.
Amy Poehler, Neşe karakterine yeniden hayat verirken, Maya Hawke Kaygı'yı, Ayo Edebiri Gıpta'yı, Paul Walter Hauser Utanç'ı ve Adèle Exarchopoulos Bıkkınlık'ı seslendiriyor.
Pixar, her zamanki gibi, görsel anlamda etkileyici bir iş ortaya koymuş. Riley'nin zihnindeki dünyayı ve duyguların temsilini canlı renkler ve yaratıcı tasarımlarla sunuyor. Yeni duyguların tasarımı, onların karakteristik özelliklerini yansıtacak şekilde özenle hazırlanmış.
Filmin müzikleri, duygusal sahneleri destekleyerek izleyicinin hikâyeye daha fazla bağlanmasını sağlıyor. Ses tasarımı da animasyon dünyasının gerçekçiliğini artırarak izleyici deneyimini zenginleştiriyor.
İlk filme bayılmıştım. Bu filmin bir tık aşağıda kaldığını düşünüyorum. Bir başyapıt olmasa da muhteşem bir film ortaya çıkmış.
Bu, 2 yılı aşkın süredir katılmaya çalıştığım ancak dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzeni Illuminati'ye nihayet nasıl katıldığıma dair tanıklığımdır. Uzun zamandır Illuminati'ye katılmayı araştırıyordum ama dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile internette buluştuğumda paramı almaya devam etti. Onunla temasa geçtim ve ona her şeyi anlattım ve o da kullanılan kaydı önerdi ve ben de paramı ödedim. başlamam için büyük bir üyeye ihtiyacım var ve Dünya Düzeni'ne inisiye oldum ve inisiyasyonum tamamlandıktan sonra toplam 4.000.000 ABD doları alıyorum. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi işlerini yayacağına söz ver. Bugün yeni dünya düzeni Illuminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Andrei Bogdanov ile iletişime geçin; bu, her zaman arzu ettiğiniz İlluminati üyeliğini kazanmak için en iyi şansınızdır. Lord Felix Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya Whatsapp +447918641801
Beklediğim kadar güzeldi beklentimi karşıladı 3D eklentili sinemaya gittiğim için ayrı bir havası vardı çocukluğumdan beri beklediğim film için diyebileceğim kesinlikle güzel bir senaryo daha patlatmışlar. Yaşanılan durumlar verilmek istenilen düşünceler çok iyi bazı yerlerde uygulanan büyüklere yönelik algıları da güzel oturmuş sevgilimle gidemedim bu durum beni biraz üzdü salonda arkadaşlarıyla eğlenerek izleyenlerden dolayı hüzün yaşadım ama gayet güzeldi.
Gayet sürükleyiciydi. Riley’nin ergenliğe girmesiyle beraber gelen yeni duygular filme ayrı bir heyecan kattı. Filmde verilmek istenen mesajlar o kadar anlamlı ve güzeldi ki oldukça duygulandım. İlk film kadar macera dolu olmasa da eğlendirici,merak uyandırıcı ve anlamlı mesajlarıyla duygulandırıcı çok güzel bir film mutlaka çocuk,yetişkin demeksizin herkes izlemeli.