4,2
Taksi Şoförü hakkında görüşlerin ?
21 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
Hayatte nasıl kült olduğunu anlayamadığım filmlerden bi tanesi.Film hakkında yorumları okuyunca kendime acaba aynı filmi mi izledik sorusu sorma gereği hissettim.İnsanlar neye göre değerlendirme yapıyorlar?Hele hele filmin sonundaki çatışma sahneleri çok kötü.
20 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
mükemmel bi film hayranlıkla izledim...
1 Kasım 2007 tarihinde eklendi
are you talking to me? herhalde yorumuma bunu yazsam yeterli.başka hiçbir aktörü o sahnede düşünümiyorum.ve departed'la oscar alan scorsese.sanki sokakları tarvisle beraber geziyorum.ve deniro sanki onu izlerken kendimi izliyorum.bu filmin beni boğmasını yalnızlıgı hissettirmesini çok seviyorum.keşke böyle senaryoya sahip filmler hala yapılabilse.tek kelimeyle scorsese mutfagının eşsiz bir lezzeti
30 Ocak 2008 tarihinde eklendi
you taking to me unutulmaz replik.gecenlerde dvdsini aldım cift diskli süper olmuş bence 100 yılın en iyi 100 filmimden biri.oyuncular harika yönetmen süper ayakta alkışlanması gereken bir film.foster cocukluğu süpermiş.cybill shepherd süper ötesi güzelliği varmış.arşivinizde olması gereken bir film bence
3 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Gerçekçi olmak gerekirse filmin bitmesine kaç dakika kaldığına ikidebir baktığım ve izlerken çok sıkıldığım bir film.Klasik olmasından dolayı popülarite kazanmış olduğunun düşündüğüm taxi driver, o zamanın şartları içerisinde ele alındığından belki bu puanı aldı ama bence bu puanı haketmiyor.
11 Şubat 2009 tarihinde eklendi
film için sıkıcı dedim doğruda dedim ama yalnızlığı o kadar güzel işlemişki filmi bir süre yalnız kaldıktan sonra çok iyi anlıyorsunuz. bütün allahın yalnızlarına gitsin bu film :)
9 Haziran 2009 tarihinde eklendi
efsane film vs diye duymuştummm tam bir fiyasko izlerken çıldırdım.... bu filmi abartanlar kendini entel göstermek için çalışann.... 10 üzerinde 2 ..
22 Haziran 2009 tarihinde eklendi
robert de niro yu yaratan flim.

inanılmaz oynamış

yalnızlık duygusu insanı delirten bir duyguymuş bunu öğreniryorsunuz.

arşivinizde olması gerek bence
15 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Sinema severlerin izlemesi gereken bir film.
13 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle bir başyapıt, sinema severlerin kaçırmaması gereken bir film, fakat anlamadığım bir nokta var Travis işlediği o kadar cinayetten sonra nasıl kısa bir süre sonra serbest bırakılıyo ve taksicilik yapmaya devam ediyo. Bu nasıl bir yasadır, nasıl kanundur anlamadım.
31 Aralık 2009 tarihinde eklendi
ben piskopatım die ilk önce bu filmi izlemeli ;)
27 Nisan 2010 tarihinde eklendi
sonunda bişe olmuyo mu? filmi izlemedin heralde
bence filmin sonunda çook kötü şeyler oluyo
8 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Hayatımın Filmidir.. Beni şimdiye kadar hiçbir film bu kadar etkilememiştive de nironun muhteşem performansına hayran kalmamak elde değil.. Filmi izlemiyosunuz, adeta yaşıyosunuz.. Tam bir kült film 10 üzerinden 10..
12 Ekim 2011 tarihinde eklendi
4 puan aldi diye bizde gittik aldik seyrettik..vasat 0.5 verdik
2 Nisan 2020 tarihinde eklendi
Müzikleri dışında özelliği olmayan bir film.Yalnız bir adam kendini önemli hissetmek adına saçma bir kaç şey yapar ve film biter.