Yılbaşı Gecesi
2,8

x.crescent moon.x
x.crescent moon.x

28 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Harika bir film. Beğenmeyenler Gülse Birsel'in önceki film ve dizileri ile karşılaştırdığı için beğenmemiş. Önceki film ve dizilerinin yanında da bence kötü değil. Bence MÜTHİŞ bir film!
Baris_kotes
Baris_kotes

28 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Disney de yayınlanan son dönem filmleri başarısızlıkta birbirleri ile yarışıyor.Yine basit senaryolu kötü bir film.Bu filmi bitirebilene aşk olsun
Laylo Dosyorova
Laylo Dosyorova

14 Nisan 2024 tarihinde eklendi
Bu filmi çok merak ediyorum. Zaten Gülse Birsel mükemmel senarist. Filmin Tümünü nereden izleye biliriz?
Mutlu Kahveci
Mutlu Kahveci

1 Nisan 2025 tarihinde eklendi
Başarılı oyuncuların bir arada uyum sağlamasıda kolay bir iş değildir. Her bir oyuncu ayrı ayrı oldukça güzel, keyifli rol yapmışlar. Sadece İrem Sak ın rolü biraz fazla ön plana çıkmış gibi geldi bana. Tüm oyuncuları tebrik eder böyle güzel, izlemesi bir eser meydana getirdikleri için Gülse Birsel ve yönetmen, yapımcı kişilere teşekkür ederim.
Semra U.
Semra U.

30 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Beklentimi karşılamadı.Komik gelmedi.Daha iyi olabilirdi.Komik film veya dizi bekliyoruz Gülse Birselden.Yinede emeğine sağlık tüm oyuncuların.
CagdasZe
CagdasZe

30 Aralık 2022 tarihinde eklendi
Başarılı. Gülse klasiği. Sınıf komedisi değil tabiki fakat kendi sınıfından bakış açısı ağır basıyor. Çok da güzel olmuş
Asiye Ataseven
Asiye Ataseven

1 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Fragmanı çok iyi yapılmış ama hepsi o kadar. Filmi hiç beğenmedim. Komik değil ve çok durağan, sıkıldım...
Burak Göçmen
Burak Göçmen

1 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Bolca kapalilarla dalga geçilmiş.icki içip namaz kılmak vs.kendi diniyle dalga geçen bir millet daha gelmez.
MURAT TARKAN
MURAT TARKAN

1 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Şimdiye kadar izlediğim en kötü Gülse Birsel senaryosu. Tam anlamıyla vakit kaybı. Avrupa yakasının herhangi bir bölümünü izleyin çok daha fazla gülersiniz, yazık olmuş!
FATİH ÖZYANIK
FATİH ÖZYANIK

1 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Son zamanlardaki en iyi filmlerden biriydi, oyuncu şecimleri , sürükleyiciliği ,senaryosu mükemmeldi 
Baran KAYA
Baran KAYA

19 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Film genel anlamıyla güzeldi ancak Derya Karadaş ve İrem Sak gibi komedi alanında çok iyi performansı olan oyunculara daha fazla replik daha fazla rol verilmeliydi. İki oyuncuyuda Yeni Dünya dizinsinden tanıyoruz.
Abidin Zeytin
Abidin Zeytin

26 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Eğlenceli izlenebilir bir film. Olumsuz yorumlar tam da Gülse Birselin filmde eleştirdiği gibi bizim çomarların kapalı hassasiyetin den kaynaklı yapılmış. Oysa filmde de kapalı kadınlar sanki ayrı bir dünyadanmış gibi farklı davranılması eleştirilmiş. Bu algı kırılmaya çalışılmış. Ayrıca başka birçok sosyal mesaj var eleştiri var. Evet karakter profilleri biraz her kesimden insan var gibi o biraz karıştırmış filmi. Elbette on numara bir film değil sinematik açıdan ama zaman geçirmelik eğlenceli bir film. Benim puanım 6.5.
Efs
Efs

7 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Filmi gerçekten çok zor bitirdim. Böyle bir kadrodan nasıl böyle bir film çıkmış hala inanamıyorum. Gülmekten gözümden yaş geleceğini zannettiğim filmde resmen esniyordum. Sadece son 15-20 dakikasında bir iki kere güldüm sanırım. Gülse Birsel gibi bir yazardan beklentim çok yüksekti. Aile arasında, Avrupa yakası gibi yapımlardan sonra bu film üzgünüm ama gerçekten çok kötü. Özellikle İrem Sak'ın canlandırdığı karakter sinirlerimi çok bozdu film boyunca. Bu şekilde bir karakter olacağına hiç olmaması daha iyi olabilirdi. Şebnem Bozoklu, Derya Karadaş, Ayta Sözeri gibi oyuncuları böyle silik karakterler de görmek beni üzdü. Alina Boz ve Boran Kuzum sahneleri çok fazla ve sıkıcıydı. Geçer puanımı sadece Gülse hanımın başarılı projeleri için veriyorum.
Avrupa Yakası Fc
Avrupa Yakası Fc

28 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle BA-YIL-DIM! Süper bir filmdi. Bin kere izleyebilirim. Özellikle şu dönemlerde doğru düzgün komedi filmi kalmamıştı. Bu film gerçektende harika oldu.
Avrupa Yakası
Avrupa Yakası

28 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Filmdeki olayların karışıklığı beni benden aldı. Bir yerde başka bir olay dönerken diğer yerde başka bir olay. Gerçekten ŞAHANE BİR FİLM!