Oya Sevincli
1 değerlendirme
9 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Eksiksiz, kusursuz, Gülse Birsel'e de yakışan, okuyana tatlı tatlı mesajını da veren, her zamanki sosyolog altyapısını hissettiren bir film olmuş. Emeği geçen herkesin eline sağlık... Bir şey daha... Keşke, keşke Gülse Birsel doğal yaşlanmayı seçmiş olsaydı.. Bu haline hiç alışamıyor ve yüz estetiğini bu hale getiren meslekdaşlarıma tek yıldız bile vermiyorum..
İnsanların kötü demelerinin tek sebebi Avrupa Yakası gibi bir efsane beklemeleriydi. Fakat efsaneler tek ve tepede olurlar. Yani onun gibi bir yapım daha gelemez. Fakat beklentiniz beklentiniz normal bir film düzeyinde tutarsanız EFSANE bir film. Ben bayıldım. KESİNLİKLE İZLEYİN.
Harika bir film. Beğenmeyenler Gülse Birsel'in önceki film ve dizileri ile karşılaştırdığı için beğenmemiş. Önceki film ve dizilerinin yanında da bence kötü değil. Bence MÜTHİŞ bir film!
Şimdiye kadar izlediğim en kötü Gülse Birsel senaryosu. Tam anlamıyla vakit kaybı. Avrupa yakasının herhangi bir bölümünü izleyin çok daha fazla gülersiniz, yazık olmuş!
Film genel anlamıyla güzeldi ancak Derya Karadaş ve İrem Sak gibi komedi alanında çok iyi performansı olan oyunculara daha fazla replik daha fazla rol verilmeliydi. İki oyuncuyuda Yeni Dünya dizinsinden tanıyoruz.
Eğlenceli izlenebilir bir film. Olumsuz yorumlar tam da Gülse Birselin filmde eleştirdiği gibi bizim çomarların kapalı hassasiyetin den kaynaklı yapılmış. Oysa filmde de kapalı kadınlar sanki ayrı bir dünyadanmış gibi farklı davranılması eleştirilmiş. Bu algı kırılmaya çalışılmış. Ayrıca başka birçok sosyal mesaj var eleştiri var. Evet karakter profilleri biraz her kesimden insan var gibi o biraz karıştırmış filmi. Elbette on numara bir film değil sinematik açıdan ama zaman geçirmelik eğlenceli bir film. Benim puanım 6.5.
Tek kelimeyle BA-YIL-DIM! Süper bir filmdi. Bin kere izleyebilirim. Özellikle şu dönemlerde doğru düzgün komedi filmi kalmamıştı. Bu film gerçektende harika oldu.