Nasreddin Hoca: Zaman Yolcusu: en yeniler yorumlar
3,6
Mahmut Güleç
1 değerlendirme
18 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Eğlenceli bir filmdi. Oğlum çok begendi. Nasreddin hoca zamaninin bilge bir insanıdır. Çocuklarımızın bı şahsiyeti bu şekilde tanimaları önemli diye düşünüyorum.
Biri 4 biri 10 yaşında iki kızımla gittim �ikisi de sevdiler. Normalde çocuk filmlerinde ben çok sıkılırdım ama bu filmin sonunda ne olacak diye ben bile merak edip izledim. Eğlenceli ve güzel bir filmdi herkese tavsiye ederim. Bence göbeklitepe'den bile güzel.
Çocuklarımıza kültürümüzdeki çok önemli bir karakteri eğlenceli bir şekilde gösteren harika bir animasyon filmdi. Çok tatlı bir havası vardı emeği geçen tüm herkesin ellerine sağlık başarılarının devamını dilerim.
Çocuklar için bilim kurguya giriş diyebilirim. Eğlenceli ve sade bir anlatımı var. Ebeveyn gözyle değil, çocuk gözüyle değerlendirdiğinizde çok başarılı bir film. Emeği geçenlerin eline sağlık.
Çok güzel bir animasyon olmuş.Yeğenlerim ve biz çok beğendik.Normalde yerinde duramayan çocuklar filmi pür dikkat izlediler.Filmde emeği geçenlere çok teşekkür ederim.Ve kesinlikle tavsiye ediyorum.
Yeğenim sağolsun Nasreddin Hoca'yı dizisini biz de biliyorduk. Bu haftasonu filmine gitmek isteyince iş başa düştü :) Sonuna kadar merakla izledik. Çıkınca da üstüne konusacak bir sürü konumuz oldu. Kerim'in halleri ve şarkı kısmı cok eglenceliydi. Umarım devam filmi gelir :)