elif kaya
1 değerlendirme
28 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Hasan Can ve diğer önemli isimlerin olduğu kadro izlenmeyi hak ediyordu dün Akasya AVM'de filmin oyunculu gösterimine gitttim. Salonda yerimizi aldık bir anda oyucular girdi salona Hasan Can Konuşanlar daki edasıyla Hoşgeldiniiiizzz diye bağırdı adam düşündüğümden daha samimiymiş. Filmde de bunu gördüm çok naturel bir oyunculuğu var tek eleştirim sakılsız geçrekten çocuk gibi duruyor :)
Hasan Can Kaya filminin konusu çok güzeldi bazı kopukluklae vardı ama bana bir kere daha imkansızlıklara rağmen pes etmeyip azimli hırslı olmanın sonunda güzel seyelr olacağını gösterdin insanın hayelleri ve tutkuları olmalı ve bunun için çok çalışmalı her ne kadar küfür sevmesemde filmini sevdim sonunda neden ağlattın bizi ne güzel eğleniyordukk her ünlünün hayat hikayesi ölünce çekilir ve kıymetli olur sen yaşarken başardın bunu güzel insan tebrik ediyorum eline emeğine sağlık
Hayatımda izlediğim en kötü filmdi nasilsa tutar diye cekilmis resmen konu yok bir kere. Zaten küfür ve bel altı espriler ile ünlü olmus bir adamdan böyle bir film beklenir. Vaktim heba oldu. tavsiye etmiyorum.
zaman kaybının ötesinde bir iş olmuş. neden ? diye soramadan edemiyor insan. ''kara para aklamak için yapılmıştır'' söyleminin uyabileceğini düşünüyorum. o kadar gereksiz sahneler oyunculuk replik var ki hangisini sıralasam bilemedim. buçuk yıldız üzeri yorumların tamamı ya parayla yazdırılmıştır ya da zekaları kadar yorum yapmışlardır. çoğu yorumun sahibinin şu içeriği izlediğini bile düşünmüyorum. bu kulvar hasancan a göre değil. en fazla senaryo yazabilir diyeceğim ama o da berbatın ötesinde. toplasın 100 kişi konuşanları yapmaya devam etsin.
Film başladığında sanki çok iyi çok komik bir film izleyecekmiş gibi oluyorsunuz. Ama devamı hayal kırıklığı. Hasan Can Kaya bir kadın bir erkek gibi bir senaryo yazmış. Birbirinden kopuk skeç izliyormuşuz gibi. Şahan'ın romantik komedi filmlerine benziyor. Aynı kusurlar bu filmde de var. Beni en çok Büşra Pekin üzdü, eskiden çok sevdiğim bir komedi oyuncusuydu. Hatta en sevdiğim kadın oyuncuydu. Bol estetik operasyondan sonra, o mimiklerin hepsi maalesef gitmiş. Güzel olmak tabi ki her kadının hakkı, estetik operasyonlara da karşı değilim ama artık kendine başka bir kariyer planlaması yapması lazım. Tatlı kızdan vamp kadına dönmüş.
Senaryosu inişli çıkışlı ve konuların gündelik olayların çok kopuk olduğu bir film ,tam birşey oldu olacak derken hayal kırıklığı yaratan bir film,sevgilisinin her daim yanında olan ve onu görebilmek için üniversitesinde işe başlayan fakat askere giderken haber vermeyen bir adamın hikayesi
Genel olarak muhteşem bir flim olmuş. Büşra pekin, hasan can kaya ,uğur yücel ve diğer oyuncular harika oynamışlar bir insanın hayallerin peşinden koşmasını anlatan bir film olmuş devamını bekliyoruz gişeniniz bol olsun.
Bu, 2 yıldan fazla bir süredir katılmaya çalıştığım ancak dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzeni Illuminati'ye nihayet nasıl katıldığıma dair tanıklığımdır. Uzun zamandır Illuminati'ye katılmayı araştırıyordum ama dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile internette buluştuğumda paramı almaya devam etti. Onunla temasa geçtim ve ona her şeyi anlattım ve o da kullanılan kaydı önerdi ve ben de paramı ödedim. Başlamamı sağlayacak büyük bir üye var ve Dünya Düzeni'ne inisiye oldum ve inisiyasyonum tamamlandıktan sonra toplam 1.000.000 ABD doları alıyorum. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi işlerini yayacağına söz ver. Bugün yeni dünya düzeni Illuminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin; bu, her zaman arzu ettiğiniz İlluminati üyeliğini kazanmak için en iyi şansınızdır. Lord Felix Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya WhatsApp +2348055459757
Seviyesiz bol küfürlü bir film izledim. Hiç tavsiye etmem. Hasan Can'ı ilk defa izledim. Maalesef küfürlerle bir yere gelmek istiyor bence, yazık. Verdiğim 1 yıldız Uğur Yücel'in oyunculuğuna.
Gerçekten hasancan için tam bir sı.ış hikayesi sıfır oyunculuk sıfır senaryo sosyal medya esprileri ve her yere gereksiz koyulan anne baba gibi değerlere küfür