Esra Sungur Dümdüz
1 değerlendirme
4 Nisan 2024 tarihinde eklendi
Bomboş filmine harcadığım zamanıma üzülmüştüm. Bomboştan kötüsü olur mu diyordum ? Sağ olsun Hasan Can senaryosunu yazmış, Başrol oyuncuları Samanyolu tv oyuncularını resmen arattı.Boşa harcayacak vaktiniz var ise izleyebilirsiniz.Yoksa benim gibi vah çekersiniz :)
Bu kadar usta oyunculara Haksızlık olan ve sadece sinema da olayım diye çekilmiş bir film. Tamamen hayal kırıklığı. Sinkaflı konuşmayı komiklik sananlara gelmiş. Herkes bildiği işi yapmalı zaman önemli ama maalesef zaman kaybı oldu.
Berbat ..! Zaman harcayipta izlemeyin .. Yani bi film cekmissiniz hic mi kendiniz izlemediniz ? Soguk soguk espiriler , Hasan Can filmde de gulme efektlerini kullansaymis belki eslik ederdi bazilari
İlkokul 2ye giden çocuğuma bi senaryo yaz desem bundan daha iyisini yazar, arkadaşlarını al filmde oynat desem daha iyi oynarlar, aradaki tek fark edilen küfürlerin şiddeti olur.
Lgbt'lerin reklamı, Ekrem İmamoğlu yalakalığı (Her şey Çok güzel olacak sözleri) filmde çok gereksiz bölümler, muhtemelen filmi yazdıktan sonra bir kez daha okumama durumu, Gereksiz uzun ve hiç güldürmeyen Suriye esprisi. İsmail Baki filmlerinin biraz daha alt seviyesi. Hasan canım kendi Show programında yapmış olduğu esprilerin aynısı. Sürekli küfür ederek insanları güldürebileceğini düşünmesi... Gerçekten berbat ve çirkin. Zaman kaybı.
Guzeldi eglenceliydi keyfi verdi oyunculara zaten soz soylenemez yine cok iyiydiler karekteride cok yakismis helr ki ugur yucel yine efsaneydi ama o kadar cok kufurude gerek yoktu
Bu filmi begenenlerin isimlerini not alın,onların 5 yıldız verdiklerini asla izlemeyin. Berbat bir film ama şöyle bir baktım hasan can kaya severler övgüler dosemis. Nasıl bir kusaksiniz,ne kadar zevksizsiniz sizler. Bizim dönemin kralı Cem Yılmaz idi,bir onun filmlerine bak,bir de şu rezilliğe...
Gülmeyi bırakın gülümsemedim bile.Hasan Can Kaya evet oyuncu değil ama vasatın da altında Büşra Pekin 2-3 mimik yapabiliyor beklentimin çok altındaydı vakit kaybı
Filmler sahneler arası çok kopuk sanki skeç arası gibi bir şey oluyor. Tabii oyunculuk Hasan Can Kaya'nın biraz daha öğrenmesi gereken bir şey. En çok güldüğüm oyuncu uğur yücel oldu.
Buradan Hasan can'ı tebrik ediyorum her gencin yaşadığı ortak sorunlara değindiği için, ama hasancığım birinci film bu biraz daha tecrüben olacak ileride.
Senaryo Derinliği ve Akış: Filmdeki hikaye oldukça basit ve tahmin edilebilir. Karakterlerin içsel çatışmaları ya da derinlikleri yetersiz, bu yüzden izleyiciyle duygusal bir bağ kurmak zorlaşıyor. Aksiyonlar ya da olaylar, doğal bir şekilde birbirini takip etmiyor ve bazen filmdeki komik anlar bile yapay bir şekilde yerleştirilmiş gibi hissediliyor. 2. Mizahın Tekrarı: Küfür ve şok edici sahneler, komedi unsurlarını çoğu zaman tekrar eder hale gelmiş. Bu tür mizah, bir noktadan sonra taze ve yenilikçi olmaktan uzaklaşıyor. Yaratıcı ve özgün espriler yerine, genellikle alışıldık şablonlar ve klişelerle karşılaşıyoruz. Bu, filmin komedi kısmının gücünü zayıflatıyor. 3. Küfür ve Cinsel İçerik: Filmdeki aşırı küfürlü dil ve cinsel içerik, yukarıda belirttiğiniz gibi uygun olmayan bir hedef kitleyi etkileyebilir. Bu tür öğeler, filmin daha geniş bir izleyici kitlesine hitap etme potansiyelini sınırlayabilir. Özellikle genç izleyiciler için bu tür sahnelerin yer alması, filmin genel mesajıyla uyumsuz olabilir. 4. Karakterlerin Derinliği ve Gelişimi: Filmdeki karakterler çoğunlukla yüzeysel kalıyor. Ana karakterlerin ya da yan karakterlerin gelişimi yetersiz ve çoğu zaman tek boyutlu. Bu, izleyicinin karakterlere bağlanmasını engelliyor. Karakterlerin geçmişlerine dair detaylı bir arka plan ya da derinlik verilmesi, filme daha fazla anlam katabilirdi. 5. Görsel ve Sinematografik Eleştiriler: Filmin görsel açıdan daha dikkat çekici olabileceğini düşünüyorum. Sinematografi ve sahne düzenlemeleri, filmin tonuna hizmet etmiyor ve bazen çok sıradan kalıyor. Komedi filmlerinde bile görsellik, anlatıma katkıda bulunabilir ve izleyicinin ilgisini daha iyi çekebilir.
Sonuç olarak, “Çok Aşk” filmi, komedi beklentilerini karşılayamıyor çünkü derinlikten yoksun, sıradan espriler ve klişelerle dolu. Küfürlü dil ve cinsel içerik, filmi belirli bir izleyici kitlesiyle sınırlıyor ve daha geniş bir kitleye hitap etmekten uzaklaştırıyor. Bu tür unsurlar, daha yaratıcı ve geniş kapsamlı bir komedi anlayışıyla daha etkili olabilirdi.