Çok Aşk
3,4

film kolik
film kolik

31 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Emeği geçen herkezi tebrik ediyorum.
Lakin ilk film, mükemmel bir fragman, fragmandan öteye geçememiş konusu çok dağınık bir türlü toparlanamayan bence 4-5 saatlik bir senaryo 1,5 saate sığdırılmış, Türk sinemasına destek vermeyi görev biliyorum ama lütfen birazcık yapıma para harcayın nasıl izleyiciden para toplarız diye bakmayın lütfen. Yabancılarda komedi film yapıyor ama para harcıyor , oturup sette ve platoda film çekmiyor.
Film de tebessüm ettiğim tek sahne midyeci... başkada yok üzgünüm. filmde ne kadar ceza evinde kaldı? Çıktığında Film- ödül töreni- Ayla'nın Çocuğu - evli mi ? değil mi? filmin başından sonuna bir okul, kpss ve mesajlar var
Handeseyra
Handeseyra

31 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Eski Türk filmi tadında, sürpriz sonlu harika bir film Çok eğlendik, çok güldük, birazda ağladık. Çokça tavsiye ederim…
Gulay Dindoruk
Gulay Dindoruk

2 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Tutarsızlık ve saçmalıklarla dolu, iki üç yavan espri, anlamsız mesaj verme çabalarından ibaret bir film. Kesinlikle komik değil. Hasan Can ı beğenirdim, çok büyük hayal kırıklığı.
Abdullah Ünal
Abdullah Ünal

2 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Fragman izleyin yeter, bir kere gülmedim. Zamanima ve Parama yazik. Hasan Can cok severim, hic yakiŝmadi.
Buse Çanaklı
Buse Çanaklı

4 Kasım 2023 tarihinde eklendi
hasan can diğer alanlardaki başarısını beyaz perdeye taşımış doğal ve içten bir oyuunculuğu var elbette daha fazla yolu var bu alanda ama yıllarını sektöre verdiği net belli....
Yasin Tiryaki
Yasin Tiryaki

24 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Tamamen hayal kırıklığı filmin akışı yok skeç gibi parça parça hiç bişey anlaşılmıyor. Şakalar güldürmedi.
CİHAN TURNAGÖL
CİHAN TURNAGÖL

29 Mart 2024 tarihinde eklendi
Yazık, gerçekten yazık. Bu işe 26 yıldır emek veren bir sanatçı olarak çok üzüldüm. Senaryo yok, kurgu yok. Oyunculuk yok. Birde merak ediyorum bu filmde çok değerli oyuncular var. Mesela Uğur Yücel. Siz bu işe onay verirken nasıl evet dediniz.
Zeliha Akcakmak
Zeliha Akcakmak

29 Mart 2024 tarihinde eklendi
Film kötü ötesi. 1,5 saatim boşa gitti. Netflix e geldiği için bakayım dedim. Acaba ne kadar kötü olacak diye sonuna kadar bekledim ve berbat. Asla izlenmeyecek, kötü bir film. Sen bence stand up şovu yap film işerini bırak kardeşim
Şule nur
Şule nur

29 Mart 2024 tarihinde eklendi
Bu ne berbat oyunculuk ya tövbe estağfurullah küfür ile espiri yapmaya çalışma gayreti olmamış tamamen zaman kaybı berbat!
Öznur Üçler

bos bir film
Sipahiogluseyma
Sipahiogluseyma

2 Nisan 2024 tarihinde eklendi
İzlediğim en sacma film geçişler ve akış aşırı kötü. izleyip de zaman kaybına uğramayın. Pisman olursunuz benim gibi
Aze Naz Güner
Aze Naz Güner

4 Nisan 2024 tarihinde eklendi
baya kotuydu yarisina bile gelemeden vakit kaybi olduguna karar verip kapattim.
Oktay Mutlu
Oktay Mutlu

5 Nisan 2024 tarihinde eklendi
berbat filmin yarisina kadar dayanabildim.hasan can bence özür dilemeli sevenlerinden bu kadar kötü bir konulu filmde rol aldigi icin.
Hüseyin Ayhan
Hüseyin Ayhan

5 Nisan 2024 tarihinde eklendi
Boş zaman kaybı. izleyenlerin emeğine yazık. Usta oyuncular var diye izledim. Sonuç sıfır. Sürekli küfür kullanarak film çekmeye çalışmışlar.
Muhammedal
Muhammedal

12 Nisan 2024 tarihinde eklendi
Oyunculuk yok, senaryo yok. Büyük zaman kaybı. Herkes bildiği işi yapmalı. Tek güldüğüm espiri olmadı maalesef