film kolik
1 değerlendirme
31 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Emeği geçen herkezi tebrik ediyorum. Lakin ilk film, mükemmel bir fragman, fragmandan öteye geçememiş konusu çok dağınık bir türlü toparlanamayan bence 4-5 saatlik bir senaryo 1,5 saate sığdırılmış, Türk sinemasına destek vermeyi görev biliyorum ama lütfen birazcık yapıma para harcayın nasıl izleyiciden para toplarız diye bakmayın lütfen. Yabancılarda komedi film yapıyor ama para harcıyor , oturup sette ve platoda film çekmiyor. Film de tebessüm ettiğim tek sahne midyeci... başkada yok üzgünüm. filmde ne kadar ceza evinde kaldı? Çıktığında Film- ödül töreni- Ayla'nın Çocuğu - evli mi ? değil mi? filmin başından sonuna bir okul, kpss ve mesajlar var
Tutarsızlık ve saçmalıklarla dolu, iki üç yavan espri, anlamsız mesaj verme çabalarından ibaret bir film. Kesinlikle komik değil. Hasan Can ı beğenirdim, çok büyük hayal kırıklığı.
hasan can diğer alanlardaki başarısını beyaz perdeye taşımış doğal ve içten bir oyuunculuğu var elbette daha fazla yolu var bu alanda ama yıllarını sektöre verdiği net belli....
Yazık, gerçekten yazık. Bu işe 26 yıldır emek veren bir sanatçı olarak çok üzüldüm. Senaryo yok, kurgu yok. Oyunculuk yok. Birde merak ediyorum bu filmde çok değerli oyuncular var. Mesela Uğur Yücel. Siz bu işe onay verirken nasıl evet dediniz.
Film kötü ötesi. 1,5 saatim boşa gitti. Netflix e geldiği için bakayım dedim. Acaba ne kadar kötü olacak diye sonuna kadar bekledim ve berbat. Asla izlenmeyecek, kötü bir film. Sen bence stand up şovu yap film işerini bırak kardeşim