Film kötü ötesi. 1,5 saatim boşa gitti. Netflix e geldiği için bakayım dedim. Acaba ne kadar kötü olacak diye sonuna kadar bekledim ve berbat. Asla izlenmeyecek, kötü bir film. Sen bence stand up şovu yap film işerini bırak kardeşim
Yazık, gerçekten yazık. Bu işe 26 yıldır emek veren bir sanatçı olarak çok üzüldüm. Senaryo yok, kurgu yok. Oyunculuk yok. Birde merak ediyorum bu filmde çok değerli oyuncular var. Mesela Uğur Yücel. Siz bu işe onay verirken nasıl evet dediniz.
Bu kadar usta oyunculara Haksızlık olan ve sadece sinema da olayım diye çekilmiş bir film. Tamamen hayal kırıklığı. Sinkaflı konuşmayı komiklik sananlara gelmiş. Herkes bildiği işi yapmalı zaman önemli ama maalesef zaman kaybı oldu.
Gerçekten hasancan için tam bir sı.ış hikayesi sıfır oyunculuk sıfır senaryo sosyal medya esprileri ve her yere gereksiz koyulan anne baba gibi değerlere küfür