Çok Aşk
3,4

Mert H
Mert H

1 Nisan 2024 tarihinde eklendi
Filmde her klişeden birer tutam görebilirsiniz. Hiç film izlememiş olsaydım beğenirdim. Mizah açısından da maalesef kötü olmuş.
su-sisesi
su-sisesi

2 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Şey yanlış anlamayın ama 1.5 ay içinde dijital platformlardan birine düşeceği kesin bir yapımı gidip neden sinemada izleyeyim ki...
User674
User674

2 Nisan 2024 tarihinde eklendi
Teknik açıdan çok kötü olması yanında mizah olarakta pek iyi olduğu söylenemez. Berbat film değil ama izlemenizi de tavsiye etmem
Arzu sunay
Arzu sunay

19 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Film içerisindeki kopukluğu usta oyuncular bile kurtaramamış. Bir kere gülmeyi umut ederek izleyip, hayal kırıklığına uğramış madur bir izleyeceğim.
münibe Arpacı
münibe Arpacı

27 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Film saçmalık paranıza yazık gitmeyin valla . Biz sinemadakilerle film anında sohbet ettik. Bı ara baktım herkes telefonda takiliyordu
Ahmet Akın
Ahmet Akın

28 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Orijinal espriler vardı. Bazı klişe olan esprileri de yerinde kullandığı için sırıtmamış. Genel olarak komik eğlenceli bir filmdi.
sena baş
sena baş

28 Ekim 2023 tarihinde eklendi
filmi izledikten sonra dedim ki bu adam bu ülkenin komedyen ve oyuncu boşluğunu dolduruyor sonu çok farklı bitiyor...
dilara hayati
dilara hayati

28 Ekim 2023 tarihinde eklendi
çok keyif alarak izledik. son zamanlarda bir filme bu kadar gülmemiştim. filmin 2. si çıksın bekliyoruz
Kamuran akkor
Kamuran akkor

28 Ekim 2023 tarihinde eklendi
oyunculuklara özellikle bayıldığım bir film olmuş. emeği geçen herkesi kutluyorum. hasan can ın böyle iyi bir oyunculuk sergileyeceğini düşünmemiştim. çok başarılıydı
elif kaya
elif kaya

28 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Hasan Can ve diğer önemli isimlerin olduğu kadro izlenmeyi hak ediyordu dün Akasya AVM'de filmin oyunculu gösterimine gitttim. Salonda yerimizi aldık bir anda oyucular girdi salona Hasan Can Konuşanlar daki edasıyla Hoşgeldiniiiizzz diye bağırdı adam düşündüğümden daha samimiymiş. Filmde de bunu gördüm çok naturel bir oyunculuğu var tek eleştirim sakılsız geçrekten çocuk gibi duruyor :)
Sümeyye Yurdakul
Sümeyye Yurdakul

28 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Gülmeyi bırakın gülümsemedim bile.Hasan Can Kaya evet oyuncu değil ama vasatın da altında Büşra Pekin 2-3 mimik yapabiliyor beklentimin çok altındaydı vakit kaybı
Nisanur Can
Nisanur Can

28 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Genel olarak komik ve eğlenceliydi. Esprilerin bazıları güldürmedi ama yine de görmezden gelinebilinir
Işılay Darçın
Işılay Darçın

29 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Hem gülüp hem hüzünlendiğim bir filmdi. Oyunculuklar çok doğal geldi bana ayrıca ülkedeki problemlere de göndermeler vardı. Şaşırtıcı ama gerçekçi şekilde bitti. Modunu yükseltmek isteyenler bence gidin kesinlikle :)
kamuran kaplan
kamuran kaplan

9 Kasım 2023 tarihinde eklendi
komediye dram çok güzel yakışıyor. bu filmde de bu var. hem gülmeli hem de ağlamalı filmlere bayılıyorum.
Stellar Smith
Stellar Smith

15 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Bu, 2 yıldan fazla bir süredir katılmaya çalıştığım ancak dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzeni Illuminati'ye nihayet nasıl katıldığıma dair tanıklığımdır. Uzun zamandır Illuminati'ye katılmayı araştırıyordum ama dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile internette buluştuğumda paramı almaya devam etti. Onunla temasa geçtim ve ona her şeyi anlattım ve o da kullanılan kaydı önerdi ve ben de paramı ödedim. Başlamamı sağlayacak büyük bir üye var ve Dünya Düzeni'ne inisiye oldum ve inisiyasyonum tamamlandıktan sonra toplam 1.000.000 ABD doları alıyorum. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi işlerini yayacağına söz ver. Bugün yeni dünya düzeni Illuminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin; bu, her zaman arzu ettiğiniz İlluminati üyeliğini kazanmak için en iyi şansınızdır. Lord Felix Morgan ile iletişime geçin E-posta: Illuminatiofficial565@gmail.com veya WhatsApp +2348055459757