Nurettin Geylan
1 değerlendirme
30 Nisan 2023 tarihinde eklendi
PARA PARA PARA SEN NELERE KADİRSİN köpek bile havlamayı bıraktı Senaryo çok kopuk kıvanç a her rol yakışmıyor bu bir gerçek idare eder sadece bir ders niteliinde bir film olmul heyecan beklenti umdugumuz gini degil malesef
Bence iyi, korku ve paranın insana neler yaptırdığını ve karakterinden ödün vermeyen birinin sevdiğini hapse attırmak adına bile olsa paraya rest çekebilecek güce sahip olmasını, işin içine para girdiğinde herşeyin nasılda tam tersine dönebileceğini izledim. Başrol oyuncuları hariç diğer oyuncuların performasları daha rolü yaşatan seviyede olsaydı tadından yenmezdi
Ben filmi beğendim ,Elbette klasik turk sanat filmlerinindeki uzun diyalogsuz sahneler ve gereksiz goruntu detaylari vardi, bu beni biraz sıkıyor. Ancak film boyunca kötü ve yanlis olan bir adamin neden kötü olduğunu icsellestirip ,onun kötü oluşunu haklı buluyorsunuz,bu duygu kendinizi sorgulamaniza sebep oluyor.Sonundaki paranın gücü ile ilgili olan kismi biraz basit buldum .Funda eryigit karakterin çok derinliği olmasa da sahnelerinde çok başarılıydı.Kıvanç Tatlituğ un oyunculugu ise çok iyiydi ,sırf onun için bile izlenir