Aslında böyle yerlere bişeyler yazmak huyum değildir ama bu kadar kötü ve saçma yorum için yazıyorum Konusu harika oyunculuklar harika bir çok yüzünü incelemiş paranın insanları nasıl değiştirdiğini Klasik iyi kötü veya irdelemeden izlenen sebeb sonuç olmadığı için kötü yorumlar gelmiş basit denmiş fakat asosun hikayesinden ana karakterin ismine küfe detayına kadar planlanmış aslında farklı ve sıradan olmayan bişiler izlemek isteyenler için 'yalın ' sade şık
Hakan Günday yine yapacağını yapmış. Gerim gerim gerginliği baya hissettim Kıvancın da oyunculuğu. İnsanların ne kadar iki yüzlü olduğunu yine bu şekilde görmüş olduk. Bence izlemeyed edeger bir film
Hayatimda izledigim en berbat film diyenler heralde hayatinda en fazla 2 veya 3 film izlemisler.Ben beğendim film sıkmıyor ve kendini izlettiriyor sonunda nereye baglanacagini merak ettiriyor. Filmde en cok Kivanç Tatlıtuğu goruyoruz oda döktürmüş zaten.Kisacasi burda vakit kaybi oyunculuklar berbat diyenlere inanmayin bir şans verin derim.
Youmlara baktim da "kivanc icin izledim ama yok soyle yok boyle " . E kivanc icin izleseniz olacagi bu. Huzur aramk icn koye tasinan bi adamin basina gelnlr degil ki bu filmi cok yanlis anlamissiniz bence. Adam suclu dolandirici. Halk da hirsli ve parasini kaybtmis arada bir catisma var. Bence mesaji da oyunculuklar da sahnler de cok iyiydi.