Boğa Boğa
2,1

Gaye Gür
Gaye Gür

23 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Filmi çok begendim. Özellikle filmin bitiş sahnesi çok iyi olmuş. Kivanc Tatlitug zaten superdi. Begenmeyenlerin iyi ki elestirisine kulak asmamism
İrade Soykan
İrade Soykan

24 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Neden bu kadar az puan verildi bu filme anlayamıyorum tek kelime ile muhteşem
Hakan Günday ın senaryosu Onur Saylağın yonetmenliği oyuncu kadrosu muthiş
Kaliteli ve derin bir film tanıdıgım herkese tavsiye edeceyim
özlem ekinci
özlem ekinci

23 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Hem adamları dolandir.hem öldür...Şaka maka cok iyi filmdi...Kıcanc Tatlıtug oynamamış.yaşamış remen... spoiler:
spoiler:
spoiler:
Mehmetorunc123
Mehmetorunc123

30 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Ben senaryo hakkında değilde daha çok oyunculuklar hakkında konuşmak isterim. Bence Kıvanç yine Türk dizi film tarihidendeki en iyi oyunculuklardan birini sergilemiş senaryonun ona verdiği psikolojiyi en iyi şekilde yansıtmıştır ve Funda’da yine mükemmel eş rolünü çok iyi oynamış sonundaki süpriz ile filme renk katmış
serap ocak
serap ocak

1 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Bence iyi film.kıvanç başta olmak üzere oyunculuk iyi.
Sıradışı ama anlatmak istediği gerçekçi. Tavsiye ederim
Dzehra9042
Dzehra9042

24 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Filmin sonu çok ilginç ve düsundurucu önce saçma sanıyorsun ama güzel bir film olduğunu anlıyorsun ben beğendim
Sema Uyar
Sema Uyar

29 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Oyunculuklar çok iyi,senaryo gayet başarılı sanat filmi gibi gerilim filmi çekmiş insanlar.Bu kötü yorumdakilerin yazım hatalarından anlamanız gerekiyor,izleyipte sevebileceği film skalasını.Kıvanç o kadar iyi geçirdi ki gerilimi bir solukta bitti.Beğenmeyenler rica ediyorum Recep İvedik izleyip oylasın.