su-sisesi
22 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Vay be ne heyecanli Ne Suprizli adrenalin dolu bir filmdi soluksuz izledik demek isterdim ama maalesef diyemiyoruz abi yil 2023 ne senaryolar yazildi ne kurgular yapildi Ne filmler izledik be cidden bumudur yani neyse ya ne haliniz varsa görün
Hayatımda izlediğim en iğrenç filmlerden biri boşa vakit kaybı冷冷 başrolde kıvanç Tatlıtuğ var diye tuzağa ben düştüm siz düşmeyin 10 üzerinden 0 sıfır冷冷
Boşu boşuna çekilmiş bir sürü sahneden ibaret bayağı zayıf bir film yapım olmuş. İnanılmaz derecede klişe durumların mevcut olduğu vasat berbat film. Durağan ve senaryo adına hiçbir şey yok. Hele sonu çok manasız. Kıvanç hatrına baktım ama tam bir zaman kaybı oldu.
Oyunculuklar çok kötü, senaryo berbat olduğundan iyi oynanması pek de mümkün olmayan kişiler ve diyaloglar var.
Kağıt üzerinde iyi bir hikaye gibi duruyor ama çok yapay, çok eğreti sadece fikirle roman ya da senaryo yazmak sönmez. Anlattıkları şeylere, insanlara yabancı bir yönetmen ve senarist.
Zaten senarist de ergen kitlenin kahramanı bir yazarmış. yönetmen de o yolun yolcusu belli.
Kasik müzik eşliğinde cinayet sahnesini çok düşündünüz mü ey yönetmen ve senarist gerçekten? Really??
Heykelle adam öldürmek, yılan figürleri, cesedin üzerinde gezen böcek ve cinayetten sonra mutfaktan çıkan böcek... Aman abi sanatsallıktan dehşete düştüm yapmayın böyle şeyler içim dışım sanat oldu.
Motivasyonlarını zerre kadar anlayamadığımız, derinliksiz karakterler. Klişe ve zorlama sinematografi.
Ülke çapında adı dolandırıcıya çıkmış bir insan, onu herkesin tanıdığı köyüne döner mi sayın senarist?
Filmin başlarında kıvanç'ın paranoyaklaşma sürecini biraz sevdim. hatta film, karakterimizin cinayetlerden zevk aldığı bir noktaya evrilse çok daha iyi olabilirdi belki.
Filmi izlenebilir kılan tek şey Kıvanç idi, o da vasatın altında bir filmi kurtarmaya yetmemiş...
Böyle berbat bir filmin bir parçası olduğun için Kıvanç adına üzgünüm, yakışmadı olmadı sana..
Film tam anlamıyla bir fiyasko Senaryo çok anlamsız ve lise düzeyinde öğrenciler bile daha güzel bir senaryo yazardı Oyunculuklar ise gerçekten acınası Kıvanç için bakayım dedim ama gerçekten çekilmez bir film para verseler bile bu filmde oynamayı kabul etmemeliydi Kendi sanatına hakaret etmiş resmen
Ahaha bu yızdem gelişmiyor turk sineması Berbat aman ha zamnınız boşa gitmesşn Berbattttt Bomnoş bir film yazık olmış Yeter ya laf olsun diye film yapmayın Yazıktır İnsanşarın zamanına Sizin zaöanımız fazla olsada Sakın izlemeyin saçma Bir sevişme sahnesi ile +18 uazöıslar utanmadan
Kıvanç ve Asos dışındaki hiçbir şeyi beğenmedim. Bazı filmler vardır ucu açık bırakılır izleyicinin tamamlanması beklenir ama bu filmin senaryosu buna uygun değil e bütünsellikte yok? Ne izledik biz şimdi ?? Huzur arayan bir insanın başına gelen birkaç olayı. Tamam olaylar her insanın başına gelen normal olaylar değil ama izleyeni sarıp sarmalayacak çok şey eksik. İyi bir final olsaydı kesinlikle güzel bir film olurdu(kıvançtan dolayı) ama üzgünüm..… Yorumlayabileceğim ucu açık bir konu da yok bütünlükte
Film ilk başta kıvanç tatlıtuğ varsa izlenmeye başlanıyor sonra çiflik bankın acı versyonu olarak devam ederken türk milletinin dışardan dolandıran dahi olsa burda ona karşı yapılanları görünce vicdan onu masum yaparken o muhteşem söz tekrar napolyonun ruhunu yaad ediyior para para para.
Kıvanç Tatlıtuğ bu senaryoda silah zoruyla felan mı oynadı acaba.Olay kurgusu yok oyunculuk desen vasat.Hayatımdan çalınan 2 saat için teşekkür ederim.