İstanbul İçin Son Çağrı

Aygül Yakupoğlu
Aygül Yakupoğlu

9 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Aşk-ı Memnu sonrası ne yazık ki çok büyük hayal kırıklığı bir film olmuş. Yıllar önceki dizide Beren'de bir asalet bir çekicilik vardı rolünü hakkıyla veriyordu. Şimdi ise yapmacık tavırları çocuk gibi konuşma tarzları role çok adapte olamadığını söyleyebilirim. Makyaj yok kıyafetler hiç olmamış keşke biraz çekicilik biraz daha kadınsı rol olabilseydi çünkü nerde Aşkı memnu nerde burdaki oynadığı rol. Efsane bir diziden sonra beklenti malesef yüksekti ama ne yazıkki bende büyük hayal kırıklığı oldu. Kıvanç başarı tam puan ama bu sefer beren olmamış olamamış zorla film çekiyor havasında geldi bana. Yıllar sonra biraraya gelen efsane dizi ikilisi bu sefer beklentiyi karşılayamadı bence çoğu izleyicinin bunu düşündüğünü de söyleyebilirim
Permykedi
Permykedi

18 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
tatlı bir film bence beren saat her zaman sempatik gelmiştir zaten sadece biraz derinlik olsa muhteşem olurmuş
Dilana80
Dilana80

26 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Acikcasi film beklentim yuksek ti . Kivanc tatlitug ve beren saat I bir arada gorecegim icin sevinmistim . Beren saatin oyunculugu cok kotu idi , kivanc daha iyiydi ama film den hic zevk alamadim. Hatta ortasina bile gelmeden kaydirip sonuna baktim .cok kotu idi . Beren saat in sahneleri cok yapmacik ti . Orgasm sahneleri o kadar kotu ki seyredemedim .kotu kotu kotu . Nev York manzaralari cok guzel Di
..ikisinin de kariyerindeki en kotu film
Mine İpek
Mine İpek

27 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Kivanc tatlitug karsisinda daha iyi bir oyuncuyla oynamali Beren Saat surekli siritiyor kavga ederken bile vay be biz nasi film cekiyoruz fikrni dusunuyor gibi..evlilikteki o duygulari biraz hissettirebilseerdi bari
Burak Sağlam
Burak Sağlam

27 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Batının ahlaksızlığın nasıl ülkeme empoze edebilirim diye düşünülmüş ve yapılmış. Tamamen vakit kayb
Aslı
Aslı

27 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Neden batıya uyalım derken bu kadar basitleşebiliyoruz. Yıllar sonra aynı oyuncuların tekrar biraraya getirilip çekildiği filmler sadece TADINDA BIRAKMAMAKTIR,. Ya film çekilir ya da albüm çıkarılır basit yoldan para kazanmak için. İğrenç sahneler …Ayrıca Oyuncuların bu kadarına da ihtiyacı mı vardı kabul etmişler senaryoyu PES.
Serpil Gürkan
Serpil Gürkan

28 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Gerçekten çok kötü senaryo,kurgu, oyunculuk.şöyle aklımızda şu kalır dediğin tek bir sahne olmaz mı? Yönetmen sanki yeni sinema tv bölümü mezunu da mezuniyet filmi gibi çekmiş filmi. Hiç bir duyguyu geçirmeyen bir kurgu. Beren saat masum seksi yapay oyunculuğu ,Kıvanç Tatlıtuğ 'un hadi herkes ikimizi bir arada görmek istiyorlar oyunculuğu. Filmde ters köşe yapalım derken seyirciye geçen samimiyetsizlik.
hakan dereli
hakan dereli

2 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Rezil bir film bunun neresini sevmişler
Bunlarda zevkte kalmamış Netflix artık berbatlar ötesi film dizi çekmeye devam ediyor
Nurcanotrav
Nurcanotrav

3 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Zaman kaybı, oyuncular bu senaryoyu nasıl kabul etti anlamadım. Yazık etmişler kendilerine, oyunculuklarına, maalesef vasat
Sabahat Güney
Sabahat Güney

4 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Film mukemmel degil ama psikolojik bir tarafi var, ikiski analizi var. Oncelikle anlamak icin sonuna kadar izlemek gerek. Ortalarina dogru guzel bir ters köşesi var... Beren Saatin oyunculugunu begenmedim. Ama kivam cher zaman ki kivanc.
Zehrakrkrt
Zehrakrkrt

6 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Beren Saatin oyunculugu unuttuğu film olmuş Kıvanç yakışıklılığı bile filmi kurtarmaya yetmemiş kötü senaryo kötü oyunculuk zaman kaybı film hayranlarını hayal kırıklığına ugratan 2 star 
Pınar Sucu
Pınar Sucu

16 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Bu kadar güçlü bir oyuncu kadrosunun, olay örgüsü neredeyse işlemeyen ve izleyiciyi zihinsel olarak hiç zorlamayan bir senaryonun içinde harcanmış olması filmin en büyük hayal kırıklığı. Hikâye ilerledikçe derinleşmek yerine sürekli aynı duygusal döngülerin etrafında dönüyor ve bu durum filmi giderek sıradanlaştırıyor.

Yapım, kendi kimliğini oluşturmak yerine yer yer Aşk-ı Memnu atmosferine yaslanmaya çalışıyor. Özellikle karakter dinamikleri, ister istemez Bihter Yöreoğlu ile Behlül Haznedar ilişkisini çağrıştırıyor. Ancak bunu yeni bir yorumla sunmak yerine, benzer duyguları tekrar eden yüzeysel bir yapı tercih edilmiş.

Bu nedenle film, tek başına güçlü bir yapım olmayı başaramıyor; aksine geçmişte büyük etki bırakmış hikâyelerin gölgesinde kalan bir işe dönüşüyor. Böylesine iyi bir kadronun çok daha güçlü ve katmanlı bir senaryoyla değerlendirilebilecekken bu kadar sığ bir anlatının içinde kaybolması gerçekten üzücü.