İrmak Gunes
24 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Filmin ilk 20 dakikasinda sanki Kivanç ve Beren yurt disina giderek amatör bir Vlog çekmiş gibiydiler.Ne yazikki Beren Saat yapmacık hareketleri barindiran bir oyunculuk sergilemiş.Beklenenin çok altında bir film izledik
Hayal kırıklığı... Sadece Cinsel temalı, görseli yüksek filmler fazla işe yaramaz. Çok kötü bir senaryo. Senarist şu zenginlerin de ne çok dertleri varmış dedirtmek istemiş.
Beklentim pek yoktu ama bu kadar da kötü olmaz yahu. Hiç bir heyecan, gerilim, sürükleyiciliği yoktu. Dümdüz bir filmdi. Kıvanç Tatlıtuğ bence oyunculuk konusun da kendini çok geliştirmiş. Ama Beren Saat çok yapmacıktı. Hatırla Sevgili dizisinde ki ergen kız gibiydi mimikleri. Ama en azından Bihter kadar kötü değildi. Ama biraz heyecan, gerilim olsaydı bari
İzledigim en bos en sacma bir film. Gereksiz yere cekilmis. Sadece Berenle Kivanc bir araya gelsin de Beren’in vucudunu obje yapalim yeter diye cekilmis. Vasat.
Herkezin yorumuna baktimda kimse bunu farkedememişmi en sonuda aşkı memnuda yapadiklarini yapmışlar resmen porno izledim sırf biraz daha kazanalım düşüncesi ile sadece seks organzim itici iğrenç vasat mide bulandırıcı lağam gibi herkeze her yaşa hitap eden senaryo olsa tam not alirdi konusu bile belli olmayan bir film. Yazık kalitenizi tamamen düşürmüşsünüz sanat para adı altinda yapmadiginiz kalmadi herkezden iğrenç eleştiri aldiniz. Aklima geldikce midem bulaniyor ki keşke seyretmeseydimde. bunları bile yazmam kendime kalitesizlik. Para diye sanat adi altinda sizle evli kalanlarada nediyelim
Ben böyle rezalet bir film izlemedim. Normalde türk yapımı şeyler izlemem ama çok sevdiğim birinin hatrına izledim lakin hiç beğenmedim. Film tam bir wattpad senaryosu olmuş. Oyuncu üstünden PR kasılan bir film. İzlemeyin,izlettirmeyin. Zaman kaybı…
Newyork’ta çoluk çocuk, karı-koc kendilerini eğlendirdikleri bir film olmuş. Beren değil ama Kıvanç’ın, kariyerinde bu filmden ne beklediğini çok merak ettim. Bu film teklifini kabul ederek kendine yazık etmiş. Gereksiz cinsellik içeren sahneler, ikisinin de başkalarıyla evli olduğunu bilmek sahneden iuzaklaştırıyor izleyeni. En azından bende o etkiyi bıraktı. Sonuç olarak Kıvanç’ı izlemek güzeldi
Aşk-ı Memnu sonrası ne yazık ki çok büyük hayal kırıklığı bir film olmuş. Yıllar önceki dizide Beren'de bir asalet bir çekicilik vardı rolünü hakkıyla veriyordu. Şimdi ise yapmacık tavırları çocuk gibi konuşma tarzları role çok adapte olamadığını söyleyebilirim. Makyaj yok kıyafetler hiç olmamış keşke biraz çekicilik biraz daha kadınsı rol olabilseydi çünkü nerde Aşkı memnu nerde burdaki oynadığı rol. Efsane bir diziden sonra beklenti malesef yüksekti ama ne yazıkki bende büyük hayal kırıklığı oldu. Kıvanç başarı tam puan ama bu sefer beren olmamış olamamış zorla film çekiyor havasında geldi bana. Yıllar sonra biraraya gelen efsane dizi ikilisi bu sefer beklentiyi karşılayamadı bence çoğu izleyicinin bunu düşündüğünü de söyleyebilirim