su-sisesi
24 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Beren Saat'in sahte orgaZm yarışmasındaki halleri...kıvançla öpüşürken arka planda kenan Doğulu'nun şarkı söylemesi gibi ilginç sahnelere sahip bu yapım...netfilixe film yaparak kolay yoldan para kazanmanın tadını alanlar için gayet keyifli bir deneyim olmuş olabilir...bir zamanlar çukurvayı saatlerce izleyebilen otistikler için başyapıt bile olabilir...gerçek sinemaseverler için ise vasat bir yapım...
Benim gibi beklentiyi en dibe düşürüp izlerseniz tatlı bi film olduğu kanısına varırsınız. Tam "bu ne be hayatımda gördüğüm en berbat film" diyecektim ki ters köşesiyle beni durdurdu. Neyseki olaylar sandığımız gibi değilmiş. İşte o andan itibaren film tatlı bi hal aldı. Kesinlikle beklentiniz olmasın konu yok aksiyon yok gizem yok gerilim yok heyecan ya da tutku esasen duygu olarak hiç bişey yok. Ama başta da dediğim gibi tatlı bi film çünkü iki başrolümüzde çok sevilen ünlülerimiz bu açıdan hitap etmesi olası bi durum. Keşke bu ikili aşk-ı memnudan sonra bir araya gelmişken şöyle sağlam bi senaryoyla ciddi rollerle karşımızda olsaydı. Berenin fazlasıyla cesurca sergilediği vücuduyla filmi kurtarmayı ummuşlar. O kadar açıklığa gerek yoktu gerçekten. Bu arada Kıvanç'ın karısı malum sahneyi nasıl izledi ve sineye çekti anlam veremiyorum. Neyse filme geri dönersek ortalamanın altında kalan ama tatlılığı nedeniyle kötü diyemeyeceğim bi film tavsiye edemiyorum.
Bihter ve Behlül' ü , üzerinde kaç yıl sonra bir araya getiren proje nedir diye çok fazla merakla beklediğim film tam bir hayal kuraklığı oluşturdu. Tamam çok da mesaj almayalım, biraz eğlenelim istemişsiniz ama bu da seyircinizi özellikle fanlarinizi çok hafife almak değil mi? Romantik desem değil, komedi hiç değil, oyunculuk Kıvanç zaten kendini çok geliştirdi de Beren nerede takılı kalmış öyle, Hatırla Sevgili mimikleri. Lütfen biraz güçlü koçlardan ders alsın da aldığı paranın barii hakkını versin. Bir de Eğitim fakültesinde bir öğretim görevlisi olarak tüm kızlarımıza, yeni nesile kendi ayaklarının üzerinde, hayallerinin peşinde gitmesi için bir sürü emek veriyoruz, 1 saat 20 dakikada hiç mesaj verneyen film gene kadının aşkı için fedakarlık yapması mesajıı pompalaniyor. Ne deyim emeğinize sağlık mı?
Sanırım ödül alacaklarını düşünerek tam amerikanvari bir giriş, Ama filmde New york manzaraları dışında hiç bir şey yok. Konu yok, oyunculuk yok, Türk toplumuna yakışmıcak sahneler. Tamamen zaman kaybı. Bence Beren saatin oyunculuk dersi alması lazım, Kıvanç tatlıtuğuda Kuzey ve güney dizisi kadar güzel kaliteli bir dizide tekrar görmeyi isteriz
Beren Saat Kıvanç Tatlıtuğ yazmasa kimsenin izlemeyeceği bir film senaryo çok basit böyle oyuncuların böyle bir senaryoda oynaması çok kötü okumadan başladılar herhalde yada beren varsa ben varım oldu NETFLİX çıkalı kalitede düştü herhalde +18 yaz iki seviş film fitti
Kivanc tatlitug karsisinda daha iyi bir oyuncuyla oynamali Beren Saat surekli siritiyor kavga ederken bile vay be biz nasi film cekiyoruz fikrni dusunuyor gibi..evlilikteki o duygulari biraz hissettirebilseerdi bari