Free Angel
25 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Benim gibi beklentiyi en dibe düşürüp izlerseniz tatlı bi film olduğu kanısına varırsınız. Tam "bu ne be hayatımda gördüğüm en berbat film" diyecektim ki ters köşesiyle beni durdurdu. Neyseki olaylar sandığımız gibi değilmiş. İşte o andan itibaren film tatlı bi hal aldı. Kesinlikle beklentiniz olmasın konu yok aksiyon yok gizem yok gerilim yok heyecan ya da tutku esasen duygu olarak hiç bişey yok. Ama başta da dediğim gibi tatlı bi film çünkü iki başrolümüzde çok sevilen ünlülerimiz bu açıdan hitap etmesi olası bi durum. Keşke bu ikili aşk-ı memnudan sonra bir araya gelmişken şöyle sağlam bi senaryoyla ciddi rollerle karşımızda olsaydı. Berenin fazlasıyla cesurca sergilediği vücuduyla filmi kurtarmayı ummuşlar. O kadar açıklığa gerek yoktu gerçekten. Bu arada Kıvanç'ın karısı malum sahneyi nasıl izledi ve sineye çekti anlam veremiyorum. Neyse filme geri dönersek ortalamanın altında kalan ama tatlılığı nedeniyle kötü diyemeyeceğim bi film tavsiye edemiyorum.
Beren Saat'in sahte orgaZm yarışmasındaki halleri...kıvançla öpüşürken arka planda kenan Doğulu'nun şarkı söylemesi gibi ilginç sahnelere sahip bu yapım...netfilixe film yaparak kolay yoldan para kazanmanın tadını alanlar için gayet keyifli bir deneyim olmuş olabilir...bir zamanlar çukurvayı saatlerce izleyebilen otistikler için başyapıt bile olabilir...gerçek sinemaseverler için ise vasat bir yapım...
Beren Saat bir daha hiç bir yapımda olmasın bi zahmet, bu nasıl bir oyunculuk ya. hayatımda izlediğin en berbat oyunculuk. film vasatın altı, boşa zaman kaybı. sadece newyork'u izlemek isteyenler izleyeblir.
Sinema salonunda bulunsa, zaten gidip izlemeyeceğim kadar berbat olan bir filmin, dijital platformda öneri diye çıkmasından daha kötü ne yaşanabilir? Arkadaş ortamında bir buluşmada film gecesine oy çokluğu ile bu filmi seçmeleri yüzünden, arkadaşlarıma bile kızdım. Sırf New York manzarası var diye bu film seçilip izlenmez; New York kentini nerdeyse her sene bir kez gösteren birkaç film çıkar. Bu, resmen ana karakter olan şu iki oyuncu bozuntusunu görmek için seçilmiş hatta yapılmış bir film. Aralarındaki Behlül&Bihter uyumundan beridir neredeyse 10 yıl gibi uzun bir süre geçti ve oyunculuk deneyimlerine bir gram atılım bile ekleme yapamamış sözde iki oyuncuyu sırf tutar diye bir senaryoya eklerseniz sonu böyle rezil çıkar. Ben bu rezil filme sadece 23. dakikaya kadar izleyebildim ve geri kalanını dijital medyada bir inceleme videosunda öğrendim. Sonuca bakınca, film rezalet, başrol oyuncular zaten rezalet, diyaloglar ve atmosfer bir noktaya kadar etki edebilir ancak genel tabloda çöpe atılmış bir emek var.
İzledigim en bos en sacma bir film. Gereksiz yere cekilmis. Sadece Berenle Kivanc bir araya gelsin de Beren’in vucudunu obje yapalim yeter diye cekilmis. Vasat.
Hayal kırıklığı... Sadece Cinsel temalı, görseli yüksek filmler fazla işe yaramaz. Çok kötü bir senaryo. Senarist şu zenginlerin de ne çok dertleri varmış dedirtmek istemiş.
Bazı filmler vardır tekrar tekrar izlersin bu filmde onlardan olmuş :)Anlayabilene çok şey anlatıyor.bereninde kıvançında oyunculuğu güzeldi.olumsuz yorum yapanları dikkate almayın derim hoş vakit geçirten biraz da düşündüren harika bir fimdi...Umarım 2.si çekilir
Beklentim pek yoktu ama bu kadar da kötü olmaz yahu. Hiç bir heyecan, gerilim, sürükleyiciliği yoktu. Dümdüz bir filmdi. Kıvanç Tatlıtuğ bence oyunculuk konusun da kendini çok geliştirmiş. Ama Beren Saat çok yapmacıktı. Hatırla Sevgili dizisinde ki ergen kız gibiydi mimikleri. Ama en azından Bihter kadar kötü değildi. Ama biraz heyecan, gerilim olsaydı bari
Öncelikle bir aşk ve gurur mr. And mrs. Smith gibi popülerleşmiş süper bir film beklentisiyle izlemek istiyorsanız yanılıyorsunuz. Filmin konusu çok basit ama sürükleyici oyunculuklarda gayet güzel bence , film güzel aktı izlenimcilik bir film . Beklentiyi yüksek tutmadan çıtır çerezlik bir film üstelik ters köşesiyle kendine sarıyo
Sanırım ödül alacaklarını düşünerek tam amerikanvari bir giriş, Ama filmde New york manzaraları dışında hiç bir şey yok. Konu yok, oyunculuk yok, Türk toplumuna yakışmıcak sahneler. Tamamen zaman kaybı. Bence Beren saatin oyunculuk dersi alması lazım, Kıvanç tatlıtuğuda Kuzey ve güney dizisi kadar güzel kaliteli bir dizide tekrar görmeyi isteriz
Herkezin yorumuna baktimda kimse bunu farkedememişmi en sonuda aşkı memnuda yapadiklarini yapmışlar resmen porno izledim sırf biraz daha kazanalım düşüncesi ile sadece seks organzim itici iğrenç vasat mide bulandırıcı lağam gibi herkeze her yaşa hitap eden senaryo olsa tam not alirdi konusu bile belli olmayan bir film. Yazık kalitenizi tamamen düşürmüşsünüz sanat para adı altinda yapmadiginiz kalmadi herkezden iğrenç eleştiri aldiniz. Aklima geldikce midem bulaniyor ki keşke seyretmeseydimde. bunları bile yazmam kendime kalitesizlik. Para diye sanat adi altinda sizle evli kalanlarada nediyelim
Film kurgusu iyi oluşturulmuş. Senaryo da güçlü ancak cinsellik yönü biraz abartı kaçmış ve hoş olmamış. Ailece izleyemezsiniz. Oyunculuklar super değil ancak vasat da değil. Herkes doğal ve gerçeklik üzerine bir oyunculuk sergilemiş. Evliliği kurtarma üzerine ters köşe yapiyor acikcasi ben keyif aldım.