Rafadan Tayfa Galaktik Tayfa
2,9

The Last Airbender
The Last Airbender

14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Film fena değildi ama sonu sırf hızlıca yetiştirmek için yapılmış gibiydi. O yüzden 2 puan kırdım. Çünkü filmin sonunu hiç anlayamadım bile. Onun dışında iyiydi.
Berat Osmani
Berat Osmani

19 Haziran 2023 tarihinde eklendi
benim en sevdiğim çizgi film olan rafadan tayfanın filmlerini daha çok seviyorum ama galaksi ile ilgili bir şey göremedim sadece uzay gemisi ve roket gibi şeyler gördüm ha bide zobi dışında
Ayazata Gürbüz

F spoiler:
Mert3535
Mert3535

14 Kasım 2025 tarihinde eklendi
Bence film güzel olmuş nasıl söyleyeyim ama diğer filmlere göre biraz düşük tempoda heyecan olmuş ama yine de komik bir film izlemek isterseniz çocuğunuza götürün komiklik iyi olmuş ama yine de diğer filmlerine göre bir tarih yok mesela şeylik yok uzayı çok sevmem o yüzden ben size tavsiye çocuklarınız sevinmek istiyorsa gitsin filmi ama yetişkinler çok film yetişkinler için çok şey bir film olmamış aşk şeyleri falan mesela ozan'la şey falan onlar da eklemese de olurdu yani yani filmin eksik zobi falan iyi olmuş ama ama yani uzayı sevmediğim açısından yani çocuklara göre bir film olmuş uzay seviyorsanız gidebilirsiniz komikliği seviyorsanız gidebilirsiniz