Üniversitede sevgilisi olan Azat ile evlenen İrem'in mutlu bir hayatı vardır. Çift, çocukları olduğunu öğrendiklerinde mutlulukları daha da artar. Ancak hamile olduğunu öğrendikten bir süre sonra tekrarlayan kabuslar görmeye başlar. Yaşadıklarından rahatsız olan İrem'in gittiği psikiyatrist ona, kabuslarının çocukken babasının ölümüyle yaşadığı kaybetme korku ile bağlantılı travmalardan olduğunu söyler. Ancak çok geçmeden İrem, kabus olarak düşündüğü şeylerin gerçek olduğunu fark eder. İrem'in karnındaki bebek de yapılan büyü sonucu cinlere aittir.
1:08

Ne biçim film hep uyuyorlar AQ uyumalarını izlemek için mi para verdik rezil bir film o kadar saçma ve o kadar kötü şiddetle tavsiye etmem param boşa gitti
Serinin ikinci filmi serinin iyiye gideceğine işaretti. Fakat değişen yapımcı, yönetmen gibi unsurlarla klasik bir Türk korku filmi seviyesini geçememiş.
Arkadaşlar fillim beş para etmez.şuan sinemaya verdigim paraya acıyorum.ben ve arkadaşlarım filim bitene kadar saçmaliklarına güldük.yani asla gitmeyin.
sik gibi bir film sakın gitmeyin ossurarak izledim zaman kaybı denemeyin azat sürekli karı sikiyor azgın köpek dağ ayısına benziyor zaten uyudu mu uyanmıyor uyanınca sikiş derdinde babam olsa infaz edrm ipek ayrı mal amk
Ülke
Türkiye
Dağıtımcı
CJ ENM
Yapım yılı
2023
Metraj
uzun metrajlı film
İlginç Detaylar
-
Bütçe
-
Dil
Türkçe
Görüntü formatı
-
Renk
Renkli
Ses formatı
-
Yapım formatı
-
Viza numarası
-