Kadın Kokusu
4,6

reisanibal
reisanibal

31 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
Albay Frank Sladein filmin sonunda yaptığı konuşma beni inanılmaz etkiledi ve hayatımın sonuna kadar etkileyeceğini düşünüyorum. Eğer bu filmden böyle bir his edinmişsem, muhteşem bir film olduğunu söyleyebilirim. Whoo-ah!!!
garland-norlin
garland-norlin

30 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
10/10...
etnayan
etnayan

15 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Kör bir adamın dramından çok daha etkileyici olan şey bunca sevgi açlığına rağmen sevmek için gerçekleştirilen titiz seçim.Her şeye rağmen kendine tutnabilmek...Ölürken bile...Tüm klişelerden kurtulmuş bir bakış açısıyla yoğrulan,sonsuz güven veren dostluk.Heyecan,sürat,estetik,acı...
alpkizilay
alpkizilay

12 Haziran 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle mükemmel bir film ben bu filmi izlerken dans sahnesinde bütün vücüdümdaki tüyler diken diken oluyor ve gözlerimden yaşlar geliyor sinema tarihinin bence en etkileyici sahnesi
citizendara
citizendara

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle harika bir film, bir başyapıt Al Pacinonun performansı inanılmaz ve ders niteliğinde
Duygu Çoban
Duygu Çoban

26 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Mutlaka izlenmesi gereken bir film. Al Pacinonun muhteşem oyunculuğu tartışılmaz. İşlenen konu mükemmel ve örnek alınacak bir davranış dizisi.
obsesion1810
obsesion1810

22 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
fazla söze ne hacet.muhteşem.martin brestin en iyi yönetmenlik denemesi diyebilirim.al pacino harikalar yaratıyor.tam bir sinema resitali bu film.
Ceren S.
Ceren S.

16 Eylül 2011 tarihinde eklendi
Muhteşem, harika.. İzlememek büyük kayıp olur sahiden.. Al Pacinonun oyuncuşuğu zaten her zamanki gibi ayakta alkışlanmaklıktı..Uzun bir film olmasına rağmen gerçekten baymıyor.. 10/9
janeradige
janeradige

31 Mart 2008 tarihinde eklendi
Al Pacino'ya bu film için oscar vermeselerdi herhalde oscarı bundan sonra başkaları için verirken utanırlardı,resmen oyunculuk hakkında ders veriyor konu zaten güzel olunca ortaya enfes bir film ortaya cıkıyor 10/10
ill-key
ill-key

12 Mart 2008 tarihinde eklendi
Bütün yorumları okuyunca film için sadece izlenmesi gerektiği kanısı çıkıyor..Hiç bir yerinde sıkmadan her karesinde içine alıyor..Al Paçino masum çocuğa ’ders yeni başlıyor’ derken gerçekden de oyunculuk dersi veriyor..Mutlaka izlenmeli..10/9..
jordan85
jordan85

26 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Tam bir başyapıt.Al Pacino bence bu filmiyle oyunculukta tavan yapmış.Tek kelimeyle inanılmazdı.Hele o son okul mahkemesi sahnesi yok mu!Gerçekten inanılmaz...
cnksy
cnksy

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Al Pacino gösterdiği performans ile oscarı almaya hak kazanmış.Gerçektende dokunaklı bir oyunculuk,güzel senaryo,Al Pacinonun performansına eşlik eden diğer performanslarda iyi,izlenilmesi gereken bir yapıt.9/10.İyi seyirler.
Rebelheart
Rebelheart

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Plana yolculuk, kadınlar, iyi bir yemek, birinci sınıf şarap, tango, limuzin ve ne yazık ki, bir de 45’ lik dahildir. İşin kötüsü, bunları yaparken Charlie’ yi de yanından ayırmaya da hiç niyeti yoktur.74 yapımı italyan 'Profumo di donna' nın yeniden çekimi.Pacino nun mükemmel oyunculuğu sayesinde orjinalini aratmayacak kalitede bir yapım olarak gösterilmektedir.Koku ayırt etme yeteneği bu kadar mı işe yarar:)) (kadınlar için)Belkide kör olduğu için kadın kokusuna hasret kalan bu adamın,hasreti yaptığı tango ile son bulacak...Üstelik tek hedefi de bu değil,hayatta tecrübesiz olan Charlie’i savunması,zor durumlardan koruması da örnek bir davranış.Bence izlenmesi gerek.
nazser9
nazser9

13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
al pacino...daha nedenebilir ki...süper bir film..hele o mahkeme sahnesini baştan baştan isledim...iyi seyirler...
erdemmarasli
erdemmarasli

4 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Deyim yerindeyse Al Pacino ise koy sepete. Bir insanın hiç mi kötü filmi olmaz hiç mi bir karakteri berbat edip filmi rezil etmez diye düşünüyor insan. Ama yok işte Al Pacino'dan kaçırılmaması gereken bir başyapıt...