Kadın Kokusu
4,6

att-83
att-83

5 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Al pacinoyu izlediğim ilk film ve hayran oldum ondan sonra hangi filmi olursa olsun filmin içeriğine bakmadan alıp izledim
patron-US-
patron-US-

23 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Bir oyuncu bir filimi nasıl yüceltir, örneği işte burda!Al pacino olmasa vasat bir film olacağı her halinden belli!
beck31
beck31

18 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi sevmemenin imkanı yok sanırım.Apayrı bir tecrübe bence.Tam anlamıyla kusursuz bir performans, one man show,,, ne derseniz artık.Unutulmaz sahneleri beyninize kazıyan, hayatınızı anlık ya da değil sorgulamanıza sebebiyet verebilen, insana ait her türlü duyguyu fazlasıyla hissetiren unutulmaz bir film.9.5/10
melkor19
melkor19

7 Aralık 2009 tarihinde eklendi
tango sahnesı........snrm baska soze hacet yok
dolunay946
dolunay946

13 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Hayatı gözleriyle değil yetenekleriyle gören bir adamın ders niteliğindeki 2 günü karşınızda!Kolej öğrencisi olan Charlie (Chris O*Donnel) , paraya ihtiyacı olduğu için o hafta sonu şükran gününü çalışarak geçirmeye karar verir. Bunun için de kendine bir iş bulur, kör bir adama 2 gün eşlik edecek tabir yerindeyse göz kulak olacaktır. Göz kulak olacağı kişi ise emekli Albay Frank Slade (Al Pacino)? dir ve albayımız şükran gününü evde oturarak geçirmeye niyetli değildir. Onun bu hafta sonu için bambaşka planları vardır; pahalı oteller, limuzinler, 1.sınıf restorantlar? Bu hafta sonu Charlie için zorlu geçecektir çünkü yabancısı olduğu bi hayatta, tanımadığı kör bi adama eşlik edecekken aynı zamanda okulunda şahit olduğu bir olayı müdüre anlatıp anlatmamak arasında kalacaktır; anlatırsa geleceği kurtulacak, anlatmazsa okuldan atılacaktır?Kendi ahlakını ve karakterini ordu ahlakına uygun olarak ölçüp,kesip,biçip,dikip kendine oturtmuş bir isim Frank Slade. Mesafelerinden asla ödün vermez, kendine güveni tamdır, bugüne kadar gördükleri yetmiştir bu yüzden görmemesi çok sorun değildir. Görüp de görmeyenlerden bin kat daha yeğdir sanırım görmeyip de Slade gibi görebilmek? Çökmek üzere olan, gücünü kaybetmeden son bir çabayla yeniden hayata tutunmaya çalışan bir adamın tatlı mı tatlı hikayesi? Bitti derken yeniden başlayan bir hikaye, çaresizken çareyi yine kendinde bulan bir adamın hikayesi?Film seyirciye kadınları tanıma dersi, tango dersi, haklıyı savunma dersi, onurunu koruma dersi'kısaca hayat dersi veriyor. Tangoya başlamadan önce Frank hata yapmaktan korkan kıza ?hata yaptığında durursun ve yeniden başlarsın.? diyor. İnce bir msj bana göre, film bunun gibi msjlarla bezenmiş. Pacino ustaya gelince, show yapmış işte daha ne söylenebilir ki! Bu role hazırlanmak için 6 ay körler okulunda yaşamış,evinde günlerce gözleri kapalı iş yapmış. Çekimlerdede sürekli sabit bir noktaya baktığı için gözleri zarar görmüş ve gözlük kullanmaya başlamış. (wikipedia) Kawgasız, gürültüsüz, kansız, ders niteliğinde sizi büyüleyecek bir film istiyorsanız, dahası canınız Al Pacino Show çekmişse izleyin,izleyin ve izleyin
teto35
teto35

23 Eylül 2009 tarihinde eklendi
al pacino...
ybsucsuz
ybsucsuz

1 Eylül 2009 tarihinde eklendi
al pacino nun mukemmel performansı ...
erentos
erentos

17 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi ya. uzun çabalarım sonucunda, uyarlandığı italyan versiyonunu da izleme olanağı buldum, ancak al pacinonun filme kattığı o mükemmel oyunculuğu yadsınamayacak mükemmellikte. vakit kaybetmeden izleyin derim ben.
gordeslideniro
gordeslideniro

31 Mart 2009 tarihinde eklendi
tek kelimeyle bir Pacino şaheseri.
believer86
believer86

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
dustin hoffman (rain man) , al pachino (kadın kokusu) bir özür ancak bu kadar güzel vücuda getirilir...
palutci
palutci

27 Ocak 2009 tarihinde eklendi
pacinonun harika filimlerinden biri. körü gerçekten çok iyi oynamış hem aksi hemde gururlu albay.........
odinhan
odinhan

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
AlPacinonun oscarı sonuna kadar hakettiği etkileyici bir drama.Tango sahnesi harika.10/8
oguzkaan-boga
oguzkaan-boga

14 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Al Pacino çok güzel oynamış...

9/10...
Duygu Çoban
Duygu Çoban

26 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Mutlaka izlenmesi gereken bir film. Al Pacinonun muhteşem oyunculuğu tartışılmaz. İşlenen konu mükemmel ve örnek alınacak bir davranış dizisi.
obsesion1810
obsesion1810

22 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
fazla söze ne hacet.muhteşem.martin brestin en iyi yönetmenlik denemesi diyebilirim.al pacino harikalar yaratıyor.tam bir sinema resitali bu film.