Kadın Kokusu
4,6

Shalamar-2
Shalamar-2

18 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Ölmeden önce izlenmesi gereken filmler arasında. Al Pacino ustalığını konuşturmuş 10/10
denzib
denzib

31 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
bu fılmı nasıl ızlıcez
Seza
Seza

23 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Sırf Al Pacinonun performansı için bile seyredebilirsiniz. 10/10.
nymphetamine-g
nymphetamine-g

21 Haziran 2010 tarihinde eklendi
al pacinonun carlos gardelin por una cabezasında tangosu vardır ki sırf bunun için bile izlenir bu film.. mükemmel tek kelime ile....
Ismail S
Ismail S

16 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Bu filme nasıl yorum yazmam ben, üstelik favorilerimden...Mükemmel bir performans Al Pacino dan.Tango sahnesinde kendimdem geçtim..Diyaloglar manidar,ders verecek türden.Kesinlikle izlenmeli.10 üzerinden 10..
Yagmur Acioglu
Yagmur Acioglu

14 Nisan 2010 tarihinde eklendi
harika bir film 10 puan verdim hiç bitmesin istedim gerçekten muhteşem
ozzy-badd
ozzy-badd

3 Ocak 2010 tarihinde eklendi
al pcaino filmde şov yapmış.oalağaüstü bir film.hiç bir kusur yoq ama çok fazla ekstra var :D.tanga sahnesi ve okulda konuştuğu sahnede pacino oyunculuk dersi vermiş adeta 10 numara film:D.
Bekir Çimendag
Bekir Çimendag

18 Aralık 2009 tarihinde eklendi
yine al pacino yine bi başyapıt 10/10
A-C-A-B-
A-C-A-B-

30 Eylül 2009 tarihinde eklendi
görüyormuş gibi davranan kör bir adamı oynamak hiç kolay bir şey değil.al pacino bu filmle aldığı oscar ı sonuna kadar hak ediyor.en beğendiğim sahnelerden biri ferrari ile dolaştıkları sahnedir.
kalpsiz
kalpsiz

31 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Bu filmi izlememiş bir sinemasever, 'oyunculuk' kavramının vücut bulmuş halini görmüş sayılmaz. Filmi izlediğinizde şahit olacağınız Al Pacino oyunculuğu sizi mest edecek... Zaman kaybetmeden izlemenizi tavsiye ediyorum. Orijinal dilinde.
schenkenberg
schenkenberg

20 Nisan 2009 tarihinde eklendi
sadece bir oyuncu bir filme neler katabilir,onu ne kadar yukarı çıkartabilir?izleyin de görün:)10/10
legendbob66
legendbob66

2 Nisan 2009 tarihinde eklendi
al pacino dan mükemmel performans bunda oscarı almıştı zaten güzel bir film sonunda yaptığı konuşmada güzeldi
Ekrem Doydu
Ekrem Doydu

25 Aralık 2008 tarihinde eklendi
bugüne kadar gördüğüm en iyi oyunculuk!!gerçek körü koyun filme öyle oynayamaz alpacinoyu tanımayan biri köre bak ne güzel oynamış der:)sadece filmi ikidefa izleyin1-konu2-oyunculuk..
KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

28 Kasım 2008 tarihinde eklendi
arkadaslar bu fılmı sadece Al Pacino nun oyunculugu ıcın ızleyınn yaw bır ınsan kor rolunu korden daha ıyı oynarmı oyunculuk muhtesem otesı mutlaka ızleyın puanı sonuna kadar hakeden bır fılm olmus 10/9,7
onurelalmaz
onurelalmaz

28 Ekim 2008 tarihinde eklendi
bu film insan hayatına yön verir.insan hayatını değiştirebilir.insanın içine işleyebilir.50 kere izlenebilir.hele ki o tango sahnesi..