izlediğim en iyi 3. film. ilk ikisindede al pacino vardı. hayatımda ilk defa bi filmin bi sahnesinde içim bi fene oldu sanki gerçekmiş gibi. (yoldan karşıya geçtiikten sonra yere düşmesi...) eğer "ben film izlerim" diyosanız ve bu filmi izlemediyseniz. Film görmemişsiniz derim.. bence 10 üzerinden 10 bu film için yeterli bile deil....
Al Pacino manyaksın sen baba yaa... Sen bu iş için doğmuşun... Keşke bir türk filminde oynasan ne güzel olur... Seni bir de burada görmeyi çook isterim..
hayatımda izlediğim en iyi filmdir.en sevdiğim aktör pacino oyunculuk dersi veriyor.Mutlaka izlenmeli.çünkü ben dahi kime izlettiysem herkes hayran kaldı bu filme ve tekrar ediyorum arşivlik bi film NOT:Pacino bu filmle OsKaR ve ALtIN KÜrE alıp bi taşla 2 kuş vurmuştur 10/10
hayata karşı yapılan en iyi filmlerden biri. al pacino yine harika. konuşurken etrafını izleme yeteneği sayesinde filmi baştan sona muhteşem götürmüş. şiddetle tavsiye ederim.