ser-optimum
24 Nisan 2005 tarihinde eklendi
al pacino yun en iyi oyunculuğunun godfather-2 de yada bir scarface de olduğunu sanayordum ancak bu filmi bu kadar geç izlemiş olmaktan dolayı pişmanın.haytımda izlediğin en iyi 3 filmden biriydi yani bu filmde oscar almayacakta hangi filme alacak.ferrari sürme sahnesi tango sahnesi ve en çok filmin son sahnesinde al pacinonun yaptığı konuşma ve charlie yi savunması.10/10 arkadaşlar fazla söze gerek yok tekrar tekrar izleyin.
tango sahnesinde çalan müziğin schindler’s list. filminin başlarında nazi askerlerinin eğlendiği barda çalan tango ile aynı olduğunu biliyormuydunuz.tabi kadın kokusu daha önce çekildi.ama bu tango müziği kutsanmış olmalı ki muhteşem iki filmde birden kullanılmış.müzik gerçekten harika bilgisayarlarınızda bulundurun ve sık sık dinleyin
alpacinonu en değerli filmi bence aslında tüm filmleri süper ama hem benim için hemde alpacino için bu film unutulmaz o ne oyunculuk kardeşim alpacino oyunculukta bu filmde kendini aşıyor filmin senayosuda mükemmel defalarca izleyebilirim filmi izlemeyenler çok şanslı çünkü bu filmi izlediklerinde mükemmel bir haz alacaklar..