atakanozruh
17 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
Bu filmin bu kadar övülüp beğenilmesini tamamen Johnny Depp'e bağlıyorum. Zaten yorumlara bakarsanız herkesin Depp sözcüğünü kullandığını görürsünüz. Depp yerine başka bir aktör olsaydı, eminim bu kadar beğenilmezdi. Benim izlerken çok sıkıldığım, sürekli aynı şeylerin dönüp durduğu bi filmdi. Büyük umutlarla seyretmeye başladığım, ama beklediğimi hiç bulamadığım bir yapımdı. 4/10
İzlenebilir seviyede bir film, ama öyle 7-8 puanın yanından geçemez. Deep nerdeyse bütün filmlerinde aynı oynuyor, bu filmde deoyunculuğu vasat. Konu hep kendini tekrar ediyor. İzlenebilir 5 puan
Film güzeldi hoştu fakat sanırım gözden kaçan bişey vardı ki adamın kızından başka kimse umrunda değildi. Yani hiç uyuşturucu sattığı için pişmanlık duyduğu bi bölüm falan yoktu, yani adamın kimse umrunda değil sanırım adam pek ii biri değil. Ama hollywood işte allyıp pullayıp beyazperdeye gönderiyor, sonrada herkes adama acıyor: Adam bi de marifetmiş gibi uyuşturucunun kıralı olduğundan söz ediyor. Ben şahsen filmi kötü işlere karşı özendirici buldum.Yani insan kendini kaptırırsa uyuşturcu satımını nerdeyse normal hatta belki de iyi bişey gibi görebilir. Herkese iyi seyirler.
İzlerken sıkılıp kapattığım filmlerin yorumlarının bu kadar iyi olduğunu görünce merak ediyorum bendemi bi sorun var. Konusu ağır olduğu için deyil sıkıcı olduğu için beyenmedim bu filmi jhonynin oyunculuğuna laf yok ama yinede pek bi şey vrmedi.(gerçi kapattığımda daha penelope henüz çıkmamıştı:)