Kalp Estetiği
3,4

ZEYNEP UNGANER ÖNDER
ZEYNEP UNGANER ÖNDER

1 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Filmin. Fragmanında fazla gulmemistim ama filmi izleyince gerçekten de güzel ve komik sahneler olduğunu anladım güzel bir film olmuş ersin in oynadigi filmlere bayılıyorum zaten ersin korkut ve evliya Aykan iyi bir ikili olmuş begendim
Tuğba Kılınçoğlu Çelik
Tuğba Kılınçoğlu Çelik

1 Ekim 2023 tarihinde eklendi
İzleyince çok keyif aldım Hiçbir filmi bu kadar gülmemiştim Ersin de Hakan’ın olduğu filmlere bayılıyorum Harika bir film olmuş gülmek isteyenler izlesin
Fundaninlezzetlitarifleri
Fundaninlezzetlitarifleri

1 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Ersin Beyin filmlerini hiç kaçırmam hayal kırıklığına ugratmadi efsane bir film olmuş kesinlikle kaçırmayın derim
Şeyma Akkuş
Şeyma Akkuş

1 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Benim için Ersin korkut ve Müge boz un olması çok önemliydi.
Özellikle Ersin e her izlemem de gülüyorum çok iyi oyuncu ama fragmanda çok yer verilmemesi üzdü.
Tamamını izleyice daha komik sahneleri var iyi ki 
Tuğra Kaya
Tuğra Kaya

1 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Ersin ve Evliya muhteşemdiniz zaten Hakan Bilgin muhteşem komedi filmini izlemeyi çok özlemiştim filim bütün olarak çok güldürdü kahkalarımı tutamadım 
nsrn Nsrn
nsrn Nsrn

1 Ekim 2023 tarihinde eklendi
genel anlamda ekip olarak çok güzel bir is çıkarmışlar yine severek izledim bol kahkahalı sahneler vardi lakin değinmeden geçmek istemiyorum özellikle ersin korkutun daha ön planda olduğu bolumlerde çıtayi biraz daha yüksek tutmuştum yine de çok beğendim harika iş çıkarmışlar tebrik ederim
Neslihan27dasdemir
Neslihan27dasdemir

1 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Flim fragmanından daha komik ve eglendirici çok begendim sizlerede tavsiye ederim kesinlikle izlemelisiniz
Ayseldgn63
Ayseldgn63

1 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Yani çok güzel çok beğeniyorum tüm oyuncuları ismi değişik olsa dahami iyi olurmuş sanki tabi önce izlemek lazım kesin karın ağrısı olacak gülmekten 藍
Hacire Acar2984
Hacire Acar2984

1 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Fragmandan belliydi gidip izledim çok güzel bir film olmuş Ersin Korkutun tüm filmlerini severek izliyorum çok fazla komik sahne olmamasına rağmen çok eğlendim 
Hld Krk
Hld Krk

1 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Ersin Korkut un yer aldığı yapımları izlemekten keyif alıyorum. Bu da çok keyifle izlediğim bir film oldu fragmandan daha iyiydi . İzlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum.
Serapykn
Serapykn

1 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film olmuş izlerken çok eğlendim ama bu kadar argo(küfür) olmasa daha iyi olurdu, bu benim düşüncem herkes özgür düşüncesinde
Merve Muhammed
Merve Muhammed

1 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Fragmanı izleyince kararsız kalmıştım ama filmi izlerken bitmesin istedim. Vakit çok eğlenceli geçti zaten kadro o kadar mükemmel ki sıkıcı olmasına imkan yoktu.
Müzdelife Mina
Müzdelife Mina

1 Ekim 2023 tarihinde eklendi
Arkadaşım davet etti gidemedim ama komedi sever olarak fragmandan çok etkilenmemiştim arkadaşım anlatırken gülmekten öldüm senin için bida gitmem ama tekrar izlemek için gidicem dedi gıcık arkadaşım. ersin varsa bitti zaten o filim izlenir 