Medinebektas69
27 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Sıfır olsa sıfır verirdim,bu nasıl film?bomboş,utanç verici imalar her fırsatta küfür...eşcinsellik vurgusu ,sapık supuk bel altı imalar...paramız çöp,vakit israf,13yaşında oğlumuzla utana sıkıla yarısına kadar durabildik...yazık,isimlere güvenp filme karar vermemeli,
Çok ama çok çok kötü bir film sakın yanılıp yenilip gitmeyin benim için bu filmde oynayan tüm oyuncular bitmiştir ana avrat hep küfür muhabbetler sapık hiç bi komedi yok yazık etmişler oyunculuk kariyerlerine bir leke bence bu film
Gerçekten berbat bir film çok baştan savma yapılmış çok abartısız 3 kere ya güldüm ya gülmedim hiç espiri yapmaya uğraşılmamış bile seyirciyle dalga geçiyorlar sanki
Ben hayatimda böyle kötü bir film izlememiştim. Gercekten safak sezer'e hic yakışmayan ve kariyerinin en kötü filimi olmuş 4 arkadaş gittik bırakın gülmeyi tebessüm bile edemedik cok berbat bi film gerçekten.
İlk defa bir şafak sezer filminde gülmedim seyirciyle dalga geçilmiş resmen özellikle filmin ilk 20 dakikası sadece zaman doldurmak için çekilmiş, sonra neden sinemaya gelmiyorsunuz deniliyor 臘♂️
Önceki serilerin taklitlerinin bir derlemesi olmuş sadece! Hep aynı repliklerle espiri yapmaya çalışmışlar. Hiçbir özgünlüğü yok resmen izleyici enayi yerine konmuş, tamamen zaman kayıbı!
İlk filmin yanına yaklaşamayan hatta 180 derece farklı noktada olan bir film. Amatörce çekim hataları da göze batıyor maalesef. Yine de çerezlik, vakit geçirmek için izlenebilir.
-100 beklentiyle izleyip o kadar da kötü bulmadığım bir film oldu ama yinede film kötü. Film seyircinin aklıyla yer yer dalga geçmiş yani anladık absürt komedi yapıyorsunuz ama şu şeytan karakterine de bir motivasyon yazamadınız mı cidden. Filmde hiç gülmedim desem yalan olur 1-2 sahnede güldüm. Keyifli ama kötü bir film
Kutsal Damacana filminin en kötü serisi ile karşı karşıyayız. Kötü senaryo, kötü oyunculuk, sürekli tekrar eden kötü şakalar derken izlemesi eziyete dönüşen bir film. Senaryosu üzerine bile belli ki çok düşünülmemiş emek harcanmamış bu film için çokta birşey yazmaya gerek yok.