Kutsal Damacana 4
1,7

Sadkogluelif
Sadkogluelif

22 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Çok gereksiz saçma bi film paranızı çöpe atmayın asla gülmeden çıktık filmden
liarmo traplone
liarmo traplone

22 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Akış bütünlüğü yoktu. Zaman kaybı gerçekten. Eski filmlere bakarak kıyaslama yapmak imkansız. Hiç çekilmese daha iyiymiş en azından saygı duyuyorduk önceki serilere.
YUSUF SONBAHAR
YUSUF SONBAHAR

24 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Kötü bile demek hafif kalıyor, izleyicisini kaybeden bir film olmuş... Hiç yapılmasa daha iyiymiş... Tek kelime ile fiyasko.
hayriye çalışkan
hayriye çalışkan

28 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Kesinlikle gülemedik eşimle film bitmedi resmen sacma konular..kutsal damacana güldüremedi bu defa..film çekmek için yapılmış.merak edenlere yorumlara bakıp gitsin hak verecekler ama bence gitmeyin..
abdulkadir elçeri
abdulkadir elçeri

21 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Ailecek seyretmeye gittik zamanımız bosa gitti diyebilirim komedi filmi belki güleriz diye gitmiştik ama ayrılan zamana hiç değmedi.
Sezer Tas
Sezer Tas

23 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Bir kaç komik sahnesi var tamam bunu anladım da Şafak Sezer estetik olduktan sonra tüm sampatik ligi gitmiş hic keyif alamadım sırf onun için girmiştim artık bitti üzüldüm eski hali daha iyiydi mimiklerini kaybetmiş 
Yasin Güneş
Yasin Güneş

24 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Zaman kaybı eksi puan olsa eksi puan verirdim şafak sezetin filmo diye gittim eskisi gibi değil şafak sezer
KILIÇ
KILIÇ

24 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Sırf bu film yorum yapabilmek için üye oldum.Filme ailemle gittim ve bin pişman oldum . Kötü film demek kötü filme hakaret olur bi tam bir fiyaskoydu. Gerek kolpaçino gerek kutsal damacana 1 ve 2 mükemmel fimlerdi ancak bu onları bile lekeledi her bi diyalogda bel altı şakaları vs gerçekten hoş değildi ve genel izleyici kitlesi yazıyordu ben ailemle gittiğime pişman oldum.Yarısında çıktık zaten
Kara Offical
Kara Offical

22 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Sadece sinema eleştirisi yapabileceğiniz, geçmişten günümüze, hatta henüz vizyona girmeyen sinema sohbetleri yapabileceğiniz, sinema dışındaki konulara kapalı, birçok elit arkadaşa sahip olan 7 yaşında bir sinema whatsapp gurubumuz var. Guruptaki yöneticilerimizin yazılanları çizilenleri pür dikkat takip etmesi, olası bir spoiler veya daha kötü kırıcı küfür içerikli paylaşımların önüne geçmektedir. Huzurla sinema konuşabileceğiniz sinema whatsapp gurubumuza tüm sinema severler davetlidir. +905399118202
Fırsat Makinesi
Fırsat Makinesi

2 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Orta derecede film olmuş ne o kadar kötü ne de o kadar güzel........................................
YUNUS İNCİ
YUNUS İNCİ

22 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Bu seriyi çok seven biri olarak ne yazikki bu film beni hayal kırıklığına uğrattı.İki,üç sahne dışında film sıkıcıydı.Filmin bir hikayesi yok herşey rastgele,öylesine ilerliyor.
Buğra Tural
Buğra Tural

25 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Bu filmi bir sanat filmi gibi yorumlayıpta beğenmedim diyen insanlara çok şaşırıyorum gerçekten. Gülmek için gidin arkadaşlar, deşarj olmaj için gidin. Ben Kutsal Damacana 1i izlediğim çocukluk arkadaşlarım ile gittim. Çok eğlendik ve çok güldük kesinlikle öneriyorum.
Arda Doğan
Arda Doğan

22 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Herkes kötü falan yazmış biraz başlarda sıkıcıydı sonra düzeldi küfürü sevmeyenler gelmeyebilir içinde küfür olacağı bellı bence güzel bir film Ellerine sağlık onların
Seyit Binar
Seyit Binar

27 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Muhteşem bir film bir şafak sezer klasiği. Herkesin gitmesini tavsiye ederim şimdiden iyi seyirler.
Ünal D
Ünal D

7 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Hayatımda bu kadar boktan bi film izlemedim yarısına zor dayandım boşuna zaman kaybı asla ve asla izlemeyin