Sadece bu yorumu yapmak için hesap oluşturdum. Verdiğim para falan gerçekten önemli değil ama bu kadar kötü olmasını beklemiyordum . Herkes yazmış ama gerçekten filmin yarısında çıkanlar oldu o kadar kötü bi filmdi . Herkes bana güler zaten kafasıyla girmiş makyaj dışında çok bi emek yok zaten.
Şafak abi filmi çekmesen daha iyimiş. Zaman kaybından ibaret bir film olmuş. Ne ilk filmdeki samimiyet ne espri anlayışı eser yok. Boşuna devam filmi ayaklarına girmeyin derim birde zombi işi TR de yemez yani.
Tek bir espri bile komik değildi, saçma ötesi zaman kaybı. Komedi diye anlamsız bom boş bir film. Bukadar kötü eleştiriden 5. si daha yaratıcı komik eğlenceli olacaktır umarım
Şafak sezer mümkünse bir daha film yapma. Filmin yarısında sinemadan çıktım, oyunculuk sıfır, saçma sapan akış, çok sıkıcı ve zaman kaybı. Birdaha şafak sezer filmi izlemem.
Hayır neden abarttınız yahu bence gayet iyiydi. Gayet güldük , eğlendik. Dinlemeyin, izleyin. Amerikan korku figürlerini filmde görmek de ayrıca keyifliydi. Evet kusma sahnelerini kısa tutabilirlerdispoiler:
Hayatımda seyrettiğim en komik olmayan film yapmışlar. Yani sadece film yapalım diye çekilmiş.. Koca filmde 1 kere zor zar gülebildim. Kesinlikle paranızı ziyan etmeyin ve gitmeyin.
Vasat bir filmdi tam bir hayal kırıklığı..bı kaç küfür dışında çok gulebldgmiz bir sahne olmadi..yaratık isleriniyice saçma bir hal almış..icerik çok zayifti
Yarım puan bile fazla. Yazıklar olsun, küfürler ve belden aşağı espriler yakışmadı, zorlama ve hiç güldürmedi, verdiğim parayı çöpe atsaydım en azından bu kadar sinirim bozulmazdı :((((