Kutsal Damacana 4
1,7

midiman radium
midiman radium

26 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Filme puanım 0.5. "Baba Parası" filminden daha kötü bir film gelmez derken bir rekora daha imza atılmış. FİLİM çevirmeyin, film çekin bundan sonra. Böylesi bir Trash Movie için sinemaya tabii ki gitmedim. Türk korkusuna ve komedisine sinemada kuruş vermem nokta.
Emrefatihtutar
Emrefatihtutar

27 Haziran 2023 tarihinde eklendi
Evin hizmetcisinin ismi nasıl Tomris olabilir siz tomrisin b bile olamazsınız iğrenc bir film olmadi bu
Ilyaskurt
Ilyaskurt

2 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Şafak sezer hayranıyım ama bu hayatımda izlediğim en sıkıcı film , abi böyle filmler yapacaksan artık yapma zirvede Bırak bizimle alay etmişsin bu filmi çekerek kusura bakma
Ezver
Ezver

28 Temmuz 2023 tarihinde eklendi
Bir buçuk saatimi yediniz haram zıkkım olsun. Anlamsız bir senaryo ve saçma sapan diyaloglar.......
Ertuğrul Gönen
Ertuğrul Gönen

20 Eylül 2023 tarihinde eklendi
Tek diyebilecegim Sevgili Şafak ve Ersin beyin artık film sektöründeki heyecanları kalmamış, o ilk serilerdeki heyevan oynama istegi ile seyircileri güldürürken bu seride sadece oynamak için oynanmış gibi ne mimiklerde seyirciye enerji geçiyor ne yapılan espirilerdeki ses tonlarında, umarım son bölümü olur bu serinin çünkü büyük bir hüsran..
Muhammet Kılınç
Muhammet Kılınç

18 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Evde ailecek izledik ama tamamen hayal kırıklığı tadı sanki çocuk filmi gibi olmuş serinin devamıyla alakası yok bu yorumu filmin yarısını izlerken yazıyorum sanki film çektik demek için çekmişer 10 yaşındaki çocuğun beyni ve aklıyla yazılmış geçileri saçma bi film olmuş
Recepakalin09
Recepakalin09

20 Nisan 2024 tarihinde eklendi
İkide bir kusmanın neresi komik?
Hayatım boyunca izlediğim en iğrenç film, bitiremedim zaten. Kusmalara mı güleceğiz küfürlere mi son derece saçma sahnelere mi?
Elbise alırken bile bakarsın olmuş mu olmamış mı diye! Ya bu film olmadı diyecek kapasiteniz de mi yok!