Kutsal Damacana 4
1,7

Mert H
Mert H

28 Haziran 2023 tarihinde eklendi
İlk filmin yanına yaklaşamayan hatta 180 derece farklı noktada olan bir film. Amatörce çekim hataları da göze batıyor maalesef. Yine de çerezlik, vakit geçirmek için izlenebilir.
User674
User674

4 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
-100 beklentiyle izleyip o kadar da kötü bulmadığım bir film oldu ama yinede film kötü. Film seyircinin aklıyla yer yer dalga geçmiş yani anladık absürt komedi yapıyorsunuz ama şu şeytan karakterine de bir motivasyon yazamadınız mı cidden. Filmde hiç gülmedim desem yalan olur 1-2 sahnede güldüm. Keyifli ama kötü bir film
Ugurcakmak92
Ugurcakmak92

25 Ağustos 2023 tarihinde eklendi
Kutsal Damacana filminin en kötü serisi ile karşı karşıyayız. Kötü senaryo, kötü oyunculuk, sürekli tekrar eden kötü şakalar derken izlemesi eziyete dönüşen bir film. Senaryosu üzerine bile belli ki çok düşünülmemiş emek harcanmamış bu film için çokta birşey yazmaya gerek yok.

"Vakit kaybı."

İyi seyirler.
İzleyicileriçin
İzleyicileriçin

20 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Gerçekten berbat bir film çok baştan savma yapılmış çok abartısız 3 kere ya güldüm ya gülmedim hiç espiri yapmaya uğraşılmamış bile seyirciyle dalga geçiyorlar sanki
hilal şahin
hilal şahin

21 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Yarıda çıktık annemle gitmiştim bir espri yok küfüre gülen gitsin saçma sapan parama yazık oldu. Gerçekten bunu film diye nasıl çekip oynamışlar anlamıyorum
Royal Rent a car
Royal Rent a car

21 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Tek bir tane komik sahne yok.kaybedilen Zamanada bilet parasına yazık.Şafak Sezer’i dahada izlemem spoiler:
hKn B.
hKn B.

22 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Tüm insanlığı bu filmden nasıl uzak tutabiliriz bilmiyorum. Kötü bi film izlediğinizi falan düşünüyorsanız o filme haksızlık etmeyin! Kutsal Damacana yapılmış en iyi yapimlardan biridir,bugün bile hala izleyicisini,repikleri bin beş yüz defa da duymus olsanız, güldürebilir. Cepte bes kuruş para kalmadığını ve bu filmi sırf enayi avı icin yaptığını açıkça anlatan bi başrol,izleyen biz enayiler..
Aman diyim, görmeyi aklınızdan bile geçirmeyin..
liarmo traplone
liarmo traplone

22 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Akış bütünlüğü yoktu. Zaman kaybı gerçekten. Eski filmlere bakarak kıyaslama yapmak imkansız. Hiç çekilmese daha iyiymiş en azından saygı duyuyorduk önceki serilere.
Mustafa Budak
Mustafa Budak

22 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Hayatımdan 2 saat ve 135 tl çaldınız , hakkımı helal etmiyem , bütün salon yarıda çıktı. Lütfen paramı geri verin bana ulaş Şafak sezer
TholWolf
TholWolf

23 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Şafak Sezer gibi bir oyuncu küfür komedisi yapacak ksdar düşmüş resmen. Komediye dair hiçbir şey yoktu filmde. Birkaç tane kusma sahnesi, küfür ve gay şakaları. Salonda kimse gülmedi hatta yarıda çıkanlar oldu. Umarım 5. filmi çıkmaz.
Darkin2017
Darkin2017

23 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Boyle iyi oyuncular nasi berbat bir film yapabilir anlamiyorum safak sezeri cok severim ama olmamis.
Muhammed S
Muhammed S

23 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Bence şu dönemde herkesin gönderme yaptığı komedi filmi diye gidip kamu spotu izlemeden döndüm yüzümü güldüren nadir filmlerden başarılı .
YUSUF SONBAHAR
YUSUF SONBAHAR

24 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Kötü bile demek hafif kalıyor, izleyicisini kaybeden bir film olmuş... Hiç yapılmasa daha iyiymiş... Tek kelime ile fiyasko.
Erhan DUYMUŞ
Erhan DUYMUŞ

24 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Kesinlikle gitmeyin çok kötü. Zaman kaybı yazıklar olsun. 3 kere ya güldüm ya gülmedim. Espiri diye yapılan belden aşağı espiriyi mile yapamamış