beyza bozalan
1 değerlendirme
19 Mart 2023 tarihinde eklendi
Film kategorisini yanlış seçmişler. Komedi olmalıydı. Ayrıca replikler efsaneydi. Kahvenin önündeki sandalyede uyuyan kedi bile daha iyi oynamış.spoiler: İdris reis konuşurken mont hışırtısından duyamadım. Ormandaki garip adam ve samiyi kurtaran teyzenin elinde bulunan kanlı baltaların bize verdiği mesajı kaçırdık galiba. Ormanda tek başına bağlanmış keçiye çok üzüldük. Ökkeş nasıl öldü onu anlamadım. Keşke ona bir açıklık getirseydiniz kafama çok takıldı. Bir de Saminin terk edilmiş binada yanan bir ateş bulup elini ısıttığı sahneye çok güldüm. Allah razı olsun. Tüm stresimi attım. Gülmek istiyorsanız kesinlikle gitmelisiniz…
Filme eşimle aktivite olsun diye girdik salonda 5 10 kişi anca vardı zaten ve filmim hüsran olduğu daha ilk sahneden belliydi o kadar amatör ve amaçsız bir filmdi ki sinemaya nasıl girmiş hayret ettim. Tabi sonuçta bi emek var ama hayatım da bu kadar boş bir film izlemedim ve oyunculuk olarak sokaktan birisini çevirseniz o oyunculardan daha fazla role girer.
Bir sinema sever olarak tüm dijtal platformlara üyeliğim var ve vizyondaki çoğu filmi de izlerim. 30 yaşındayım 10 yaşında film izlemeye başladım desem 20 yıldır izlediğim en amatörce film diyebilirim. Telefonum ve 4 arkadaşım toplansak daha iyi bir senaryo yazar ile telefonla bile daha kaliteli bir film çekebiliriz. Sahnelerde doğru bişey yok hata yerine doğrulara odaklansak daha az uğraş veririz.