Ammar 3: Cin Kabilesi
1,9

zertanda
zertanda

13 Mart 2023 tarihinde eklendi
Hayatımda gördüğüm en kötü senaryo,efekt ve oyunculuklarla dolu koklayarak yapsam bundan daha iyi iş çıkarırdım bu filmi yapan inşaatçı Mahmut ustaya selamlar buradan ustam herkes işini yapsın he
mehmet ulutaş
mehmet ulutaş

5 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Tek bir telefon ile çekebileceğim bir film.. lütfen paranızı çöpe atmayın bunun icin. Sesler vok az ve kötü, tek bir korkutucu unsur yok. Sadece yüksek sesli gerilim müziği var
Miraç Y
Miraç Y

27 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Bu filmin senaristi ve yönetmeninin birdaha film yapması yasaklanmali boş vakit boştan yere para sinamada kimse izlemesin izlettirmesin bomboş geçen aynı sahneleri 3 4 kez gosteren konusuz finalsiz sacmasapan bir film
Lütfü Varici
Lütfü Varici

22 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Para verip ezan dinledik dışarda bedava dinliyorduk zaten. Bu kadar kötü bı filmi nasıl yayindaladılar onuda anlamış değilim .
Саша Калинина
Саша Калинина

21 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Berbat, uykum geldi filmi izlerken. Ammar 4ü dört gözle bekliyorum. Moraliniz bozulduğunda açıp gülebilirsiniz,
Hatice Atay
Hatice Atay

17 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim kötünün de kötüsü diyebilirim zamanınıza ve paranıza yazık . Şimdi bana kaybolan saatlerimi verseler, şimdi bana kaybettiğim paramı vaat etseler... Yine izlemem yine izlemem.
Cihan Şahin
Cihan Şahin

15 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Berbat aynı sahneleri tekrar tekrar gösteriyor hayatımda daha kötü film görmedim. Filmib konusuda berbat
fatih acar
fatih acar

14 Ocak 2023 tarihinde eklendi
Filmin sadece fragmanını izlemeniz yeterli gerisi zaman kaybı aynı sahneleri tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar tekrar göstermeleri çok saçmaydı tıpkı benim yukarıya sürekli tekrar yazmam gibi.