Cin Büyüsü

Melis Saygılı
Melis Saygılı

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

19 Mart 2023 tarihinde eklendi
Konu biraz daha guclendirilebilr olmakla beraber oyunculuklar iyiydi. Başarılarının devamını diliyorum
Ecenaz Çayır
Ecenaz Çayır

20 Mart 2023 tarihinde eklendi
Muhteşem oyunculuk, seneryo, korku filmlerinden etkilenmeyen biri olarak filmin ortasında çıkmayı düşündüm çok başarılı olmuş ve tamer aktulum parlayacak bir yıldız ben yerimi şimdiden alayım 
S_Mesra
S_Mesra

20 Mart 2023 tarihinde eklendi
İçerik daha iyi olabilirdi,diyaloglar kısa olmakla birlikte Ali karakteri sempati topladı, efektler güzeldi genel olarak, devamı gelirse filmdeki eksik yerler anlamlı hale gelebilir
Necati Sarsılmaz
Necati Sarsılmaz

20 Mart 2023 tarihinde eklendi
2 asker arkadaşı filmi toparlamasa yarıda çıkacaktık. Emeklerinize sağlık büyücü teyze efsane olmuş onasil bir makyaj sanati öyle iyimisin aliye çok güldüm.
Selim Akyüz
Selim Akyüz

25 Mart 2023 tarihinde eklendi
Ben hayatımda böyle bi film izlemedim. etkisinden çıkamıyoruz. Çok korkunç ve etkileyiciydi. kim ne derse desin ben ve arkadaşlarım beğendik. Umarım devamı gelir. İyi seyirler...
Sded0128
Sded0128

20 Mart 2023 tarihinde eklendi
Filmi çok beğendim ilk korku filmi deneyimim aynı zamanda çok güldüm:) iyimisin aliiiiiii sonu anlamsız oldu 2.sini bekliyoruz
Sonay Topçu
Sonay Topçu

21 Mart 2023 tarihinde eklendi
Oyunculuk olarak başarılı bir film.Tebrik ediyor herkese başarılarının devamını diliyorum.Emeğinize sağlık懶
Emre Çeliköz
Emre Çeliköz

3 Nisan 2023 tarihinde eklendi
Normalde izleyemeyeceğim bir tur filmi sevdim ve sıkılmadan izledim ali karakteri ve buyucuye bayildim.