Özlem Temeş
1 değerlendirme
28 Şubat 2023 tarihinde eklendi
Yorum yapmayı sevmem ilk defa bir filme yorum yapıyorum telefonla çekilmiş korku filmleri bile bundan iyiydi verdiğiniz paraya değmez oyunculuklar flash tvyi aratıyor öyle olunca konunun çok da önemi kalmıyor gülerek izledim.
Şu dönemde bir sinema bileti 80 liranın altında değilken bana bu parayla dışarıda yemek yesem daha mutlu olurdum hissiyatı yaşattığınız için teşekkür ederim,75 dakika boyunca . Belki olaylar güzel yerlere gidebilirdi ancak çok sahte oyunculuklar, kanal 7 aşk sahnelerini anımsattı bana. Filmin bir konusu dahi yoktu.o hoca ben hayatımda gerçekten görmedim bu kadar kötü oyunculuk yüz makyajları bile düzgün yapılmamıştı korkutucu değildi. Doğru düzgün sonu yoktu . Namaz sahnelerinde drama benzeri bir müzik çıkıyordu sürekli. GERÇEKTEN VAKİT KAYBIYDI :( Kendinize Saygınız varsa gitmeyin Beğenmedim.