User674
2 Aralık 2023 tarihinde eklendi
Koskoca BKM nasıl bu kadar kötü bir film çekmiş anlamadım. Film başlı başına aşıri uzatılmış bir güldür güldür skeçi gibi ve şakalar son derece seviyesiz. Oynayan oyuncuları sevmeme rağmen film son derece başarısızdı
Ali Sunal ve ekibini bir kısmı olan Güldür Güldürün ekibini böyle amatörce filim çıkarması ağzı bir karış açıkta bıraktı çok kötü sanki sektörde birinci ayları
İzlediğim en kötü filmdi.Komedi diye gittik çoluk çocuk, ben filmi izlerken çocuklardan utandım. Küfürden baska bişey yok.Küfür etmeyi komediden mi sayıyorsunuz.Rezillik diz boyu bi de böyle bir filmi nasıl izleyici karşısına çıkarisiniz anlamam.
Bence küfür etmeden, konuyu cinselliğe bağlamadan da komedi yapılabilir. Güldür güldürü beğendiğimiz, Ali Sunal'a güvendiğimiz için hiç düṣünmeden aldık biletleri. Hayatımda izlediğim en kötü filmler arasında birinciliğe oynar. Bence kesinlikle +18 di, filmde zeka yoktu. Ucuz komedi seven gitsin diyorum.
Hava Muhalefeti filmine Yorumları okumadan Ailecek gittik. Hayatımda izlediğim en kötü filmdi. 10 yaş üzeri deniyor. Bence 18 yaş üzeri olmalıydı. 2.perde ye devam edemedik. Hiç yakışmamış Ali Sunal ve Doğa Rutkaya. Boşuna gitmeyin. Paranıza ve zamanınıza yazık
Seçimi hazmedemeyip böyle hazmedelim demişler Business da sürekli uçan kendileri haberleri yok Nasıl bi bölücü oyuncu zihniyeti utanmaları lazım şunu yayına verdikleri için film komik değildi ama acizlikleri baya komik
Siyasi komedi çekmeye calismissiniz ama pek olmamış.Verilmek istenen mesajların baskı ve sindirme politikasının arttığı dönemlerde-80 darbesi sonrası çekilen filmlerde de bu vardi- karikatürize edilerek verilmesi filmin kalitesini maalesef düşürüyor. Sanat cesurdur ve boyun eğmez. Baskıların en yoğun olduğu dönemde bile cesurca Diktatör filmini çeken Chaplin gibi olun ya da madem bir şeyleri söylemeye cesaretiniz yok, susun, bu konulara hiç girmeyin. Çünkü böyle fimler çekilince "biz de rahatsızız ama korkuyoruz " diyen cogunluktan oluyorsunuz. Unutmayın cesaret bulaşıcıdır, cesaretin bulaşması için cesur olun.