Dağ ayısı
4 Temmuz 2026 tarihinde eklendi
Popüler kültürün sinemayı tek tipleştirdiği bu dönemde, nihayet salonları entelektüel bir manifesto ile dolduran bir yapıt izledik. Karşımızda sadece çocuksu bir animasyon değil; modern dünyanın körü körüne bağlandığı dogmaları, yerleşik ideolojileri ve sistemik kalıpları muazzam bir mizahla yerle bir eden cesur bir hiciv var. Animasyon ekibinin sabahlara kadar aldığı o render'ların her bir karesi, bu derin sosyolojik alt metne hizmet eden birer görsel şahesere dönüşmüş. Kusura bakmayın ama bu kadar güçlü bir sistem eleştirisini bu denli popüler bir dille sunabilen bir dehadan puan kırmak sinema sanatına ihanet olurdu. Nihayet sinemanın ideolojik derinliği hak ettiği adalete kavuştu; bu sefer tam puanı sonuna kadar hak ediyorlar.
İşte, iki yıldan fazla süren çabalarımın ardından nihayet Yeni Dünya Düzeni'ne—İlluminati'ye—nasıl katıldığıma dair tanıklığım. Defalarca soyuldum ve dolandırıldım. Uzun zamandır İlluminati'ye katılmak istiyordum, ancak bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile internet üzerinden tanışana kadar birçok dolandırıcı paramı almaya çalıştı. Onunla iletişime geçtim, durumumu anlattım ve bana üyelik başvurusunda bulunmamı tavsiye etti. Oldukça yüksek bir başlangıç ücreti ödedim, Yeni Dünya Düzeni'ne kabul edildim ve kabul töreninden sonra ABD doları aldım. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın çalışmalarını yaymaya kararlıyım. Eğer bugün İlluminati Yeni Dünya Düzeni'ne katılmak istiyorsanız, Lord Felix Morgan ile iletişime geçin; bu, her zaman hayalini kurduğunuz İlluminati üyeliğini elde etmek için en iyi fırsat. Lord Felix Morgan ile WhatsApp üzerinden +447353027456 numarasından iletişime geçin.