Meksika Açmazı

Mert H
Mert H

17 Kasım 2024 tarihinde eklendi
Gerçekten çok kötü bir film. Neresinden tutmaya çalıştıysam her yeri elimde kaldı. Gişe verileri de benimle aynı fikirde gibi görünüyor.
ALee Doğan
ALee Doğan

18 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Berbat desem az kalır.Hayatimda izlediğim en başarısız filmsi..Su an sinema salonundan yazıyorum ve sırf bunun için üye oldum.Bu kadar berbat bir senaryo bu kadar berbat diyaloglar olamaz.Bunu izleyeceginize açın Youtube da Mesut sürenin bitiminden eski videolarını izleyin.Sacma sapan Fazlı nin klişe ortaokul esprileri ile her söylediğine kendi güldükleri zaman kaybı filme bile benzemeyen bir şey izliyoruz yazık mahfettiniz Türk sineması
Murat Ayrıç
Murat Ayrıç

17 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Yüzlerce film seyretmiş bir sinemasever olarak hayatımda izlediğim en berbat filmdi diyebilirim. Ayrıca Çimen Show'u da izleyen biriyim Cem filmde olmadığı için onun adına üzülmüştüm; filmden çıktıktan sonra onun adına çok sevindim. Sinema tarihinin en düşük imbdsi gelebilir.
Nihal Çalışkanoğlu
Nihal Çalışkanoğlu

19 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Filminden çıktığımda hiçbirşey hissetmedim gitmesem de bişey değişmeyecekmis tavsiye aslaaaa etmem. İğrenç bı filmdi.
Bidakikafilm
Bidakikafilm

3 Ağustos 2025 tarihinde eklendi
ortada konusu olmayan bomboş muhabbetli, bol bayat esprili vasat bir film. izlediğim en kötü filmlerden biri oldu.
aa bb
aa bb

25 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Bir film olabilmesi için giriş, gelişme ve sonuç olması lazım..boşa giden 2 saat..filmin özeti.. farklı yerlerde oturup muhabbet ettikleri ilkokul 2 seviyesindeki espriler.. fazladan iki saat uyusaydım diyeceğiniz bir film..
burçak yurt
burçak yurt

18 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Anlatıldığı kadar komik değil 2. Kısım da güler gibi olduk üzdünüz filmin içine koymadıkları halı reklamı daha komikti
nobody noone
nobody noone

23 Kasım 2023 tarihinde eklendi
Berbat ötesi , tüketici haklarına şikayet etmek lazım , böyle bir şeyi bize film diye vizyona sokmuşlar , resmen ülke kalitesini düşürüyorlar , daha da sinemeya gitmem.