3391 Kilometre

Fadime Yaren “haydi_gelicelim”
Fadime Yaren “haydi_gelicelim”

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Bu filme çok beklentiyle gitmiştim çünkü kitabı okuyan biri olarak güzel olcağını düşünüyordum ve gerçekten en ufak ayrıntıyı dahi beğenebilirdim ama film o kadar kötüydü ki son yarım saat kala hiç geçmemeye başladı filmden erken çıkan çok fazla kişi vardı çünkü gerçekten kötüydü haktanın oyunculuğu robot gibiydi diğer oyuncularda aynı şekilde çok kötüydü, kitapla hiçbir alakası yoktu iki tane kitaptan replik almışlar bide isimleri benziyodu ve o kadar hızlı atlanıyo ki olaylar, kendi kendime lan ne ara buraya geldik dediğim sahne çok fazlaydı benim için çok büyük bir hayal kırıklığıydı asla tavsiye etmiyorum kitaptan soğutur yani...
Ecrin Egin
Ecrin Egin

15 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Ben yıllar önce kitabı okuyan biri olarak bu film için çok heycanlıydım elbet bazı şeyler kitaptan çok bağımsızdı ve pek çok sahne kısa tutulmuş ve çekilmemişti fakat bu bir sinama filmi olduğu için bunların olması çok normal ayrıca yazar kitabı gençken yazdığı için olan bazı mantık hatalarını senaryoda düzeltmiş ve bence daha temeli atılmış bir film olmuş Beyza Alkoç zaten bize bunları söylemişti ve filmde bazı değişiklikler olması okurun ve kitaptam bağımsız izleyenlerin merakını diri tutmak amacıyla bence gayet mantıklıydı ve ben özellikle İzmir karakterine hayat veren Derya Pınar Ak'ın oyunculuğunu çok beğendim filmin müzikleride bence harikaydı bence kitabı okuyan veya okumayan tüm kesim için izlenmeye değer bir film tabi konusuna bakarak daha çok gençlere hitap ediyor fakat ben izlemenizi kesinlikle tavsiye ederim﫶
Kübra Sezgin
Kübra Sezgin

17 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Kitapla neredeyse aynıydı sadece bir kaç yeri değişmişti ve bunlar küçük değişiklikler değildi. Film olduğu için kitaba göre hızlı gidiyordu onun dışında filmde seçilen müzikler harikaydı sahneyi güzel toparlıyordu. Oyunculuklarına bir lafım yok ikiside yolun başında tazecik oyuncular ve bende ikiside mükemmeldi. Başta Beyza'm olmak üzere emeği geçen herkesin ellerine sağlık.
Kadir Yılmaz
Kadir Yılmaz

18 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en iyi filmdi bu kadar beni etkileyen bir aşk filmi olmadı olağan üstü herkesin kesinlikle izlemesi gerekiyor
Bir kızın sayfası
Bir kızın sayfası

18 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Mükemmeldii gerçekten bayıldım hsjsbshjsnsbsjnsbshdnbdbxbxbbxndnxnxbbxbxbxbbxbxbxbxbbxbxbxbbxndnxbbxbxb
Ecrin
Ecrin

20 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Ben filmi izlemedim ama izleyeceğim sitedekiler çok kötü yazmış fakat benim arkadaşlarım kesinlikle gitmelisin çok güzel dediler dört gözle yarın olmasını bekliyorum
Sinem Zehra Türk
Sinem Zehra Türk

20 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Kitabı okumamıştım. Çok bir beklenti ile de gitmedim filme. Konusu çok klasik bence, filmdeki olaylar çok hızlı gerçekleşiyor. Çok basit bir konu ilgi çekici bir yanı da yok. Başroller sayesinde izletti kendini. Bence farklı bir filmde bu çifti görseydik çok iyi olurdu.
Metehan Şimşek
Metehan Şimşek

25 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Sevgilimle gittik güzel bir filmdir diye, maalesef tam bir ergen filmi çıktı. Kendine öz saygısı olan bu filme gitmesin, izlemesinde.
Abdi
Abdi

26 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Süperdi bu kadar kötü yorumu hak etmiyor ama +10 yerine +15 falan olabilirdi +10 biraz fazla küçük olmuş ama sanırım bu hikayeyi 10 yaşındakiler çok okumuş diye +10 yapılmış diye duydum. Film süperdi kesinlikle 10 kere bile izleyebilirim.
Uğur Cem BORA
Uğur Cem BORA

28 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en iyi ama en iyi filmdi filmde konular o kadar güzel birbirleriyle birleştirilmişlerki çok iyidir yani filmde 3 kere ağladım
Erhan Leon
Erhan Leon

3 Şubat 2024 tarihinde eklendi
zaman kaybı zaman kaybı zaman kaybı zaman kaybı zaman kaybı zaman kaybızaman kaybı zaman kaybı zaman kaybı
Şafak Durmuş
Şafak Durmuş

9 Şubat 2024 tarihinde eklendi
film o kadar kötüydü ki belli bir süre sonra kız arkadaşımla sinirden gülmeye başladık. boş vaktiniz olsa bile izlenilebilecek bir film değil. oyunculuklar çok kötü. filmde bir anda her şey kopuyor. gereksiz bir film gidilmez.
Efe keren
Efe keren

14 Şubat 2024 tarihinde eklendi
arkadaşlar bu filme gelmeyin getirtmeyin hayatımdan çalınan 110 dakika beklentilerimi hiç karşılamadı
Aysaelif0606
Aysaelif0606

22 Nisan 2024 tarihinde eklendi
cok güzel bir filim bdkdkdmsmsmsmsmssnsnfbfbdndnenenenenndnnfnfnnfnddnndndndndndndndndndnndndndndndndnnndndn
Turhan Polat
Turhan Polat

26 Mart 2026 tarihinde eklendi
Bu filme 5 puan vermek isterdim ama sonuç ve gelişme kısmı doğru bağlanmamış. Türkler acaba ne zaman düzgün bir film yapacak? Ellerinde imkân var ama hiçbir şekilde bu imkânı doğru kullanmayı tercih etmiyorlar.

Giriş ve gelişmeye yakın olan kısımlar filmde güzeldi, fakat gelişme ve sonuç kısmında filmi bayağı bozmuşlar. Yani abisinin kardeşinden intikam almak için girdiği oyunlara bak, konuyla ne alakası var?

Hiç olmazsa filmi devam ettirme peşinde olsaydın, uzak mesafe ilişkisine biraz daha anlamsızlık katıp bu imkânsızlığı filme yansıtsaydın çok daha güçlü olurdu.