3391 Kilometre

Eirenne0
Eirenne0

31 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
kötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
alaca
alaca

25 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
kesinlikle çok kötüydü kitapla hiç bir alakası yok sırf film çekilmek için çekilmiş karantina da film olacakmış sanırım yapmasınlar daha iyi hiç gerek tok tam olarak bir hayal kırıklığı kitaptaki karakterlere dahi uymuyor filmdeki karakterler bu kadar bütçeden kısmanız çok komik insanlar para verip filme gitti heveslenip çok yazık
Mert H
Mert H

19 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Senaryo ve oyunculuklar oldukça zayıf. Filmde bir konu da yok. 10-15 yaş arası için uygun olabilir, daha büyükler için önermiyorum.
Shohista Dreamer
Shohista Dreamer

5 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Senaryo, oyunculuk herşey berbattı. Harcadığımız paraya yazık dedirten film oldu. Bir daha anladım ki satışı iyi olan her film kaliteli olmazmış. Şimdi satış iyi oldu diye bunun devamını getirirler kesin ama aklınız varsa bir daha paranıza kıymayın derim
Erhan Leon
Erhan Leon

3 Şubat 2024 tarihinde eklendi
zaman kaybı zaman kaybı zaman kaybı zaman kaybı zaman kaybı zaman kaybızaman kaybı zaman kaybı zaman kaybı
Derya Ece
Derya Ece

2 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Bir şey dicem ex ile gittik 29 yasindayiz ilk 15 dk izledik ciktik tam ergen filmi zaten salonda 13 16 yas aralığı vardı pişmanlık
Aggonemrah
Aggonemrah

30 Ocak 2024 tarihinde eklendi
13 yaş üstü 18 yaş altı için romantik olabilir.Bu kadar saçma bir film daha önce izlememiştim.Tam bir zaman kaybı
Onurcan Koyuncu
Onurcan Koyuncu

30 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Böyle saçma bir senaryo ve oyunculuk olamaz. Kış arkadaşımla gittim o bile pişman oldu bu filmi seçtiğine hayatımızdan 2 saat çaldınız film 3 saat bu arada biz 2 saat dayanabildik. Kesinlikle gitmeyin izlemeyin saçma sapan işlerle karşımıza çıkmasınlar bir daha
fevzi özdemir
fevzi özdemir

26 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Filmle alakalı yoruma gerek yok. Bayağı bir film. Böyle filmlerin sinemada yeri olmaması lazım. 3. Sınıf bir televizyon filmi
Umutmor29
Umutmor29

23 Ocak 2024 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en berbat filmdi oyunculuk senaryo tek kelimeyle rezaletti arkadaşlarımla oturup bir film yapsak bundan daha güzel olurdu.
PARANIZA YAZIK
Semrasahiin5
Semrasahiin5

22 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en saçma film. Film izlemeyi çok seven biri olarak hiç bu kadar sıkıldığım film olmamıştı. Gitmek isteyip kararsız kalanlar kesinlikle gitmesin
İyigün Zerey
İyigün Zerey

19 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Senaryosu o kadar basit yazılmış ki...
Tam anlamıyla bir ergen filmi zaman döngüsü çok zayıf gereksiz uzatılmış sahneler
Ali Güner
Ali Güner

19 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Berbat. Vakit ve para hırsızlığı ( Zor beğenen biri değilim ona rağmen beğenmedim.................)
Güneş GENÇMETE
Güneş GENÇMETE

18 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Bir günümü geri verin. Tamam Beyza Alkoç romanından zaten bir şey beklemek saçma, bu filmin kitabını ben mangalda yakmıştım. Az kaldı perdeyi de yakacağım.
Ben Napea
Ben Napea

17 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Ya yok yok yok yemin ederim bu kadar iğrenç , mide bulandırıcı kötü bir filmi yapmak için insanın efor sarfetmesi lazım. Siteye sırf bunu yazabilmek için kayıt oldum. Film o kadar kötü ki kelimelerle anlatmak mümkün değil anca yanımda olmanız gerek kötülüğünü anlatabilmem için el ve kol gibi organlarımı kullanmam gerek