3391 Kilometre

Mert H
Mert H

19 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
Senaryo ve oyunculuklar oldukça zayıf. Filmde bir konu da yok. 10-15 yaş arası için uygun olabilir, daha büyükler için önermiyorum.
Busrayesil311
Busrayesil311

13 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim açık ara en kötü filmdi. Bu insanların aklıyla alay etmek ve zaman hırsızlığından başka bi şey değildir. Gerçekten hala inanamıyorum bu kadar kötü olmasına. Oyunculuk yok senaryo yok ya hiçbir şey yookkk. Biz yandık siz yanmayın berbat ötesi berbat
Mayla Sehle
Mayla Sehle

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

15 Ocak 2024 tarihinde eklendi
kitabı başkası yazmış,filmi başkası çekmiş denilcek kadar fark büyük.filim beş para etmez,paranız çöp olur gitmeyin.beyza alkoç en güzel eserine bu filmle yazık etmiş,keşke bu film hiç çekilmeseydi,
ve 3391 km okuyucuları o filmi hiç izlemeseydi.
3391 km kitap olarak kalsaydı kalplerde
selin kalabaşı
selin kalabaşı

Takipçi 1 değerlendirme Takip Et!

16 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Film kapağının tarzından yabancı bir film sanıp girdik fakat tam bir Türk ergen filmi. Tam bir hayal kırıklığı. Paraya yazık...
İyigün Zerey
İyigün Zerey

19 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Senaryosu o kadar basit yazılmış ki...
Tam anlamıyla bir ergen filmi zaman döngüsü çok zayıf gereksiz uzatılmış sahneler
Gormezenes42
Gormezenes42

12 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Tam bir ergen filmiydi hayatımdan 2 saat çalındı spoiler:
Semanur Toy
Semanur Toy

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Berbat gerçekten zaman kayyybıı herkesin abarttığı kadar bir şey yoktu 
Cansac582
Cansac582

15 Ocak 2024 tarihinde eklendi
boş senaryo kötü oyunculuk. ben bu kadar saçma bir filme daha gitmemiştim. gereksiz abartılıyor aşırı overrated
Melihyaman
Melihyaman

14 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Bunca sinemalara gittim ömrü hayatımda bu kadar berbat amatör bir film görmedim senaryo yok akış yok yani aşırı derecede ergen filmi çekilmiş hiç ama hiç tavsiye etmem büyük zaman kaybı.
fevzi özdemir
fevzi özdemir

26 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Filmle alakalı yoruma gerek yok. Bayağı bir film. Böyle filmlerin sinemada yeri olmaması lazım. 3. Sınıf bir televizyon filmi
Eirenne0
Eirenne0

31 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
kötüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü
alaca
alaca

25 Temmuz 2024 tarihinde eklendi
kesinlikle çok kötüydü kitapla hiç bir alakası yok sırf film çekilmek için çekilmiş karantina da film olacakmış sanırım yapmasınlar daha iyi hiç gerek tok tam olarak bir hayal kırıklığı kitaptaki karakterlere dahi uymuyor filmdeki karakterler bu kadar bütçeden kısmanız çok komik insanlar para verip filme gitti heveslenip çok yazık
Ben Napea
Ben Napea

17 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Ya yok yok yok yemin ederim bu kadar iğrenç , mide bulandırıcı kötü bir filmi yapmak için insanın efor sarfetmesi lazım. Siteye sırf bunu yazabilmek için kayıt oldum. Film o kadar kötü ki kelimelerle anlatmak mümkün değil anca yanımda olmanız gerek kötülüğünü anlatabilmem için el ve kol gibi organlarımı kullanmam gerek
Shohista Dreamer
Shohista Dreamer

5 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Senaryo, oyunculuk herşey berbattı. Harcadığımız paraya yazık dedirten film oldu. Bir daha anladım ki satışı iyi olan her film kaliteli olmazmış. Şimdi satış iyi oldu diye bunun devamını getirirler kesin ama aklınız varsa bir daha paranıza kıymayın derim
Umutmor29
Umutmor29

23 Ocak 2024 tarihinde eklendi
hayatımda izlediğim en berbat filmdi oyunculuk senaryo tek kelimeyle rezaletti arkadaşlarımla oturup bir film yapsak bundan daha güzel olurdu.
PARANIZA YAZIK