Zaferin Rengi
3,1

Selim Alptekin
Selim Alptekin

16 Şubat 2024 tarihinde eklendi
1907 den beri ferenliyim ama bok gibi olmuş kzkskxjskssksjsjjssjzjjzkzjsjssjisjzsjsjsjsnnnxncjxidisjsjdjdx
Samet Şahin
Samet Şahin

16 Şubat 2024 tarihinde eklendi
izlediğim en kötü şey izlediğim en kötü şey izlediğim en kötü şey izlediğim en kötü şey izlediğim en kötü şey izlediğim en kötü şey izlediğim en kötü şey izlediğim en kötü şey izlediğim en kötü şey izlediğim en kötü şey izlediğim en kötü şey izlediğim en kötü şey
Mustafa Sevdal
Mustafa Sevdal

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Zaferin rengi olmasada yenilginin rengi olmuş asla beğenmedim Böyle Yalancılık olamaz alakasız film yapmışlar
ELİT CSGO
ELİT CSGO

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
filmi izledim ve gerek posteri olsun, gerek konusu olsun, çok kötü ama her konuda olduğu gibi bu izlediğim en kötü 2. film olabilir.
Stellar Smith
Stellar Smith

29 Ocak 2024 tarihinde eklendi
Bu, 2 yıldan fazla bir süredir katılmaya çalıştığım ancak dolandırıcıların benden birkaç kez para aldığı yeni dünya düzeni Illuminati'ye nihayet nasıl katıldığıma dair tanıklığımdır. Uzun zamandır Illuminati'ye katılmayı araştırıyordum ama dolandırıcılar bu yılın başlarında Lord Felix Morgan ile internette buluştuğumda paramı almaya devam etti. Onunla temasa geçtim ve ona her şeyi anlattım ve o da kullanılan kaydı önerdi ve ben de paramı ödedim. Başlamamı sağlayacak büyük bir üye var ve Dünya Düzeni'ne inisiye oldum ve inisiyasyonum tamamlandıktan sonra toplam 1.000.000 ABD doları alıyorum. Çok mutluyum! Ve Lord Felix Morgan'ın iyi işlerini yayacağına söz ver. Bugün yeni dünya düzeni Illuminati'ye katılmakla ilgileniyorsanız, bugün Lord Felix Morgan ile iletişime geçin; bu, her zaman arzu ettiğiniz İlluminati üyeliğini kazanmak için en iyi şansınızdır. Lord Felix Morgan ile iletişime geçin WhatsApp Plus iki üç dört sekiz sıfır beş beş dört beş dokuz yedi beş yedi
Harry Potter Fan Club
Harry Potter Fan Club

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Çok kötü bir film hem çekimleriyle hem oyuncularıya zaman kaybı hiç önermiyoruz 0 puan olsa verirdim
Kaanozgul
Kaanozgul

Kötü 
Es Teknoloji
Es Teknoloji

18 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Hafta sonumu bu şekilde yediğim için kime kızayım bilemedim! birde 600 TL param gitti, sinemaya para veriyorsun ve en az 30 dk reklam izledim! filmin adı zaten sarı-lacivert olmalıymış, ben de diyorum fb maçı yok millet neden sinemaya formayla gelmiş! Tarihle ilgisi olmayan, Atatürk karakterini sırf seyirci çekmek için kullanan anlaşılması zor ve boş bir film, bence hafta sonunuzu daha iyi şeylerle değerlendirebilirsiniz.
ömer ağım
ömer ağım

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Yazık böyle film mi olur. Onca şehit verdik sizin filminize bakın. Alın generar harrightonu basınıza çalın
Klavyetör
Klavyetör

20 Şubat 2024 tarihinde eklendi
elinden vekilli alınan asker kaçağını yüceltmek mi ? muhteşem yüz yıl'ın ekibi mi el attı bu filme ?
Anıl Kaplan
Anıl Kaplan

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Milli mücadele anlatılacaksa üstelik futbol üzerinden tüm takımlarıyla birlikte anlatılır belli bir kesmi mutlu etmek için değil
omer kagan
omer kagan

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Çok kötü hiç beğenemedim konusu bakımından başarısız bir film kesinlikle paranızı harcamayın sakın gitmeyin
Abdullah Kelekli
Abdullah Kelekli

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Sarının yanında eğer lacivert varsa orda rezalet vardır...........................................................
heermes early
heermes early

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
ilgimi cekmedi sizinde izlemenizi onermiyorum bunun yerine daha guzel seylerj secin bu tarz seyleri izlemeyin
Cimbombom
Cimbombom

16 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Malum takımın önerdiği filme hak ettiği 0.5 puan yıldızı gururla veriyorum, izlemeyin izlettirmeyin