Zaferin Rengi
3,1

Emir Kılıç
Emir Kılıç

16 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Başlığı beğenmedim. 2.liğin rengi olsa tam puan verirdim. Zaferi olmayan takımın böyle şeyler yayınlaması komik oluyo.d
Galafann_1905uA
Galafann_1905uA

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Zaferin Rengi filmi gerek tarihin yanlis olay örgüsü gerekse oyuncularin rollerine bürünememesinden ötürü hosuma gitmedi
Film benden zamanimi çaldi tam bir hayal kirikligiydi izlerken zaman geçmedi zorla bitirdim umarim bu tarz hayalperest filmleri bir daha beyaz perdede görmeyiz
Mertyusufensar
Mertyusufensar

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Eee fenerbahçe ve zafermi ne alaka konusu çok fantastik bir film yani bu tarzda bir kulübün filminde zafer gibu kelimeler geçmesi garip
Zkkk
Zkkk

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Berbaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwewweeeeweeeeeeeeeeoeoeososppepdoeoroododokdkdkrosoost
Ehliz
Ehliz

16 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Berbat bir film Berbat bir film Berbat bir film Berbat bir film Berbat bir film Berbat bir film Berbat bir film
Halimgulsin
Halimgulsin

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Berbat bir film olmuş gs kompleksi malesef ben fenerliyim ama bu gs kompleksi bizi bitirdi bu sezon bsşkan şampiyonluğu masada bştirmiş belliki bu film filan o yüzden çıktı hepsi hikaye yazık gerçekten türk futbolunu bitirdi başkan keşke bileğimizin hakkıyla üçüncü beşinci olsak yazık
yiğit efe ince
yiğit efe ince

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Şiddet, hakaret ve küfür içeren herhangi bir yorumun yayınlanmayacağını hatırlatmak isteriz. Eğer film hakkına sürprizbozan/spoiler veriyorsanız lütfen 'spoiler' butonunu kullanınız. Kullanım Koşulları'na uymayan eleştiriler yayından kaldırılacaktır.
Ahmet Durmuş
Ahmet Durmuş

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Çok boş ve konusuna uygun bir çekim yok boşuna zaman kaybi spoiler:
spoiler:
spoiler:
Serhat C
Serhat C

18 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Tamamen hayal ürünü olmuş. tarih okumasak keklenmiştik resmen arkadaşlar. paranıza vaktinize zihninize yazık
Mehmet İlhan
Mehmet İlhan

Hiç güzel değildi
Çok daha iyisini beklerdim ülkenin en önemli dönemlerini futbola bağlamaları iğrenç
Muhammet enez Muslu
Muhammet enez Muslu

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
tamamen vakit kaybı izlemeyin izlettirmeyin hiç bir şeye benzememiş emeği geçenlere saygısızlık etmem istemem ama yazık
Alidesidero
Alidesidero

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Aşırı kötü bir film paranıza yazık gerçekten.Gidin dürüm yiyin daha karlı cikarsiniz.Tarihle yakından uzaktan ilgisi yok.
Simsekburak364
Simsekburak364

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Tam anlamıyla berbat kdksijdowidjiwjdjjwkdejdnwnzbxjsjjxkshxishxjsohxoshxlwojxkwkxbjskwidjkwbxjwidjd
Sananekardes
Sananekardes

21 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Berbattı parama yazık oldu hayatımda böyle rezalet bişey görmedim!!! Verdiğim para haram zıkkım olsun inşallah
hermes hermes
hermes hermes

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Dönemin kaynaklarını incelediğimde uydurma bir hayal dünyası gibi film olmuş. Çekim ve oyunculuk da kaliteli değil. Zamanınızı böyle şeylere harcamayın açıp biraz tarih kitabı okuyun. Taraftar arkadaşlara da bir notum var Fenerbahçemiz böyle yalan tarihe muhtaç değil bizim zaten kendi başarılarımız var. Sağlıcakla kalın renktaşlarım.