Zaferin Rengi filmi gerek tarihin yanlis olay örgüsü gerekse oyuncularin rollerine bürünememesinden ötürü hosuma gitmedi Film benden zamanimi çaldi tam bir hayal kirikligiydi izlerken zaman geçmedi zorla bitirdim umarim bu tarz hayalperest filmleri bir daha beyaz perdede görmeyiz
Berbat bir film olmuş gs kompleksi malesef ben fenerliyim ama bu gs kompleksi bizi bitirdi bu sezon bsşkan şampiyonluğu masada bştirmiş belliki bu film filan o yüzden çıktı hepsi hikaye yazık gerçekten türk futbolunu bitirdi başkan keşke bileğimizin hakkıyla üçüncü beşinci olsak yazık
Şiddet, hakaret ve küfür içeren herhangi bir yorumun yayınlanmayacağını hatırlatmak isteriz. Eğer film hakkına sürprizbozan/spoiler veriyorsanız lütfen 'spoiler' butonunu kullanınız. Kullanım Koşulları'na uymayan eleştiriler yayından kaldırılacaktır.
Dönemin kaynaklarını incelediğimde uydurma bir hayal dünyası gibi film olmuş. Çekim ve oyunculuk da kaliteli değil. Zamanınızı böyle şeylere harcamayın açıp biraz tarih kitabı okuyun. Taraftar arkadaşlara da bir notum var Fenerbahçemiz böyle yalan tarihe muhtaç değil bizim zaten kendi başarılarımız var. Sağlıcakla kalın renktaşlarım.