umut cabbaroğlu
1 değerlendirme
18 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Film gerçekten harika olmuş. Tarih bilmeyen ve filmde bahsi geçen Fransızlarin artiklarinin kalintilarini bu filmi kötülerden bulabilirsiniz tek bir kitap dahi okumayan bu cahiller bir delinin söylediğine camia olarak inanacak tiplerdir ne nedir diye asla araştırma yapmazlar. En azindan kendi kaynakları olan Fransiz tarih kaynaklarından bulabilirler doğruları.
Büyük bir camia ve cumhuriyet olduğunu iddaa edip bu komik iddaalara inanıp tarihi yanıltıcı yalan dolan dolu bir film çekmişler ve bunu yere göğe sığdıramıyorlar tamamen yanıltıcı ve gereksiz abartılı bir reklam yapıyorlar yapanlar bunun farkında uzun yıllardır gelmeyen şampiyonluk hasretini unutturmak için her sene düzenli manipilasyon yapmak zorunda kalan bir camia var ve buna taraftar aldanıyor inanıyor acizlik bir durum Sakın inanıp zamanınızı paranızı harcamayın yazık olur
Fanatiklik uğruna şu filmi izlemeden düşük puan veren kişileri kınıyorum. Giderken ön yargı ile gittiğim bu film beni çok şaşırttı. Yapandan oynayandan Allah razı olsun. Hikayeye yalan ve ya abartılmış diyen vatandaşlarımız için. Kuruluştan kurtuluşa adlı belgeseli izlemesini öneririm.
Herkesin izlemesi gereken bir film. 1919 yılında İstanbul'u işgale gelen düşman kuvvetlerine karşi Anadolu halkının başlattığı direnişi çok güzel bir kupa organizasyonu etrafında işliyor.emegi geçenlere çok teşekkür ederim ayrıca yönetmen ve yapımcı Abdullah Oğuz'u tebrik ederim.
Yanlış bilgi var kurtuluş savaşı zamanında fenerin başında olan adam Sultan Abdülmecidin oğluydu bu adam Ankara'ya gelip Atatürk'ün başarılarını gölgelemek istemiştir
Film gerek oyuncu kadrosu gerekse dekorları, kıyafetleri neredeyse herşeyiyle kusursuza yakın. Herkesin izlemesi gerekn bir film olmuş. Emeği geçen herkese twşekkürler.