Zaferin Rengi
3,1

Bberkay669
Bberkay669

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Yarram gibi film aynı zaman kaybı bu filmi çıkaranın kafasını yaşamak istiyorum ciddi ciddi utanmadan çekmisler
BATUHAN KESKE
BATUHAN KESKE

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Dedim ki bir futbol sevmeyen olarak gidip izliyeyim bakalım ne var diye, resmen ingiliz lawrence'ın propaganda videosu gibi, adamlar sadece tek bir klübe adamış filmi, arada işte bazı karakterleri göstererek (ali samiyen vs) sanki biz sadece Fenerbahçe propagandası yapmıyoruz der gibi.. Hayatımdan çalınan 2 saati faizi ile geri istiyorum..
Hüseyin Onur DEMİR
Hüseyin Onur DEMİR

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Gs lisesi cephede savaşırken düşman birliğine şaklabanlık yapmışlar bide filmini çekmişler rezalet ötesi
Selahattin Erdemir
Selahattin Erdemir

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Çok berbat bir film olmuş izlemeye değmez paranıza yazık boşu boşuna izlemeyin ben YKS çalışan öğrenciler adına yazıyorum izlemeyin gidin ders çalışın
Kadir KILINÇ
Kadir KILINÇ

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
.............................................................................................................
Noluyo lan
Noluyo lan

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
15 yaşindaki velet gsliler 0 yıldız veriyor bu filme 5 yıldız vermeyen adam değildir Fransız evladidir

17 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Kurgusundan konusuna kadar her şeyiyle mükemmel harika oyuncuların profesyonelliği filmi tamamlıyor
Kerem Taş
Kerem Taş

18 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Oyyyy igrennss ne zaman ortaya çıkan bir şey yok mu yoksa ben nanay ne zaman ki olur mu beratt ne zaman
Serra Taş
Serra Taş

18 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Allah'ım çok kötü bir şey yok mu yoksa bizim için çok önemli bir kismindayik çok iyi bir arkadaşım var mı
Av Bahatunabirkan
Av Bahatunabirkan

18 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Emeği geçenleri tebrik etmek lazım başarılı bir film olmuş böyle filmlerin devamını bekliyoruz başarılar
Ares Doğan
Ares Doğan

18 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Bu film harika kesinlikle herkesin izlemesi gerekiyor oyunculardan senaryoya kasar herşey mükemmel.

18 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Film harika tam anlamıyla muhteşem oyunculuklar süper kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum kurgusu cok iyi tasarlanmış
Sadikiuu
Sadikiuu

18 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Fenerbahçe adı geçtiği her yerde kusursuzdur her yerde en büyüktür bu filmi beğenmeyen adamlar dandirik terim belgeseline tapıyor .dd
Belinay
Belinay

18 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Begenmedim. Bence zamaninizi bu filmi izleyerek bosa harcamayin. Filmde dogru bilgilerin verildigini dusunmuyorum❤️
Mete Tuna
Mete Tuna

19 Şubat 2024 tarihinde eklendi
Haram yıldızlar ve haram şampiyonluklar.. EN BÜYÜK CİMBOM 50 YIL GEÇSEDE SİZİN TEK VİZYONUNUZ GALATASARAYI GEÇMEK OLACAKTIR 2 3 SENE ÖNCESINR KADAR HIC YILDIZ MUHABBETI YOKTU AMA BU ARALAR ÇOK OLMAYA BASLADI ARTIK GS Yİ GEÇMEK ICIN BI TARAFLARINI YIRTIYOR YÖNETİM NE MUTLU GALATASARAYLIYIM DİYENE