Haram yıldızlar ve haram şampiyonluklar.. EN BÜYÜK CİMBOM 50 YIL GEÇSEDE SİZİN TEK VİZYONUNUZ GALATASARAYI GEÇMEK OLACAKTIR 2 3 SENE ÖNCESINR KADAR HIC YILDIZ MUHABBETI YOKTU AMA BU ARALAR ÇOK OLMAYA BASLADI ARTIK GS Yİ GEÇMEK ICIN BI TARAFLARINI YIRTIYOR YÖNETİM NE MUTLU GALATASARAYLIYIM DİYENE
Fanatiklik uğruna şu filmi izlemeden düşük puan veren kişileri kınıyorum. Giderken ön yargı ile gittiğim bu film beni çok şaşırttı. Yapandan oynayandan Allah razı olsun. Hikayeye yalan ve ya abartılmış diyen vatandaşlarımız için. Kuruluştan kurtuluşa adlı belgeseli izlemesini öneririm.
Ezeli rakibi cephedeyken kendisini ligde şampiyon zanneden, tarihi UEFA tarafından 2010/2011 sezonunda Türkiye ye kara leke düşüren, haksiz şampiyonluklari ve yalan yıldızları bulunan camianın kendince başka bir yalan hikayesi.
Fanatik duygularla cahilce bir sürü yorum yazılmış ne kadar küçük ve cahil bir grup olduğu anlaşılıyor bu kitlenin, Fenerbahçeliler olarak sizin gibi insanların bizim takımımızı tutmamasından onur duyuyoruz nerede terörist ve vatan haini var onlar gs li bir sonraki filmde de bunu anlatsınlar lütfen bekliyoruz...
Büyük bir camia ve cumhuriyet olduğunu iddaa edip bu komik iddaalara inanıp tarihi yanıltıcı yalan dolan dolu bir film çekmişler ve bunu yere göğe sığdıramıyorlar tamamen yanıltıcı ve gereksiz abartılı bir reklam yapıyorlar yapanlar bunun farkında uzun yıllardır gelmeyen şampiyonluk hasretini unutturmak için her sene düzenli manipilasyon yapmak zorunda kalan bir camia var ve buna taraftar aldanıyor inanıyor acizlik bir durum Sakın inanıp zamanınızı paranızı harcamayın yazık olur