Mecbur çekemeyen tayfanın puanlarını dengelemeye geldik. Gerçekten izleyip yerinde yorumlarda bulunan insanların oyları sayılsa keşke. Hiç izlemeden sırf Fenerbahçe var diye en düşük puanları verme çalışması özellikle kendini Türk olarak tanıtan arkadaşlara yakıştıramadığım bir hareket. Bizim başka düşmana ihtiyacımız yok, biz bize yetiyoruz.
General Harrington Kupası, Birleşik Krallık işgal kuvvetleri komutanı General Charles Harington Harington'ın İstanbul'dan ayrılırken kendi adına düzenlediği futbol maçıdır. 29 Haziran 1923 tarihinde, Taksim Stadı'nda çok büyük bir seyirci topluluğu önünde İngiliz başkumandanın oluşturduğu karma İngiliz takımına karşı Fenerbahçe kendi kadrosu ile karşı karşıya gelmiştir. Fenerbahçe bu maçı Zeki Rıza Sporel'in iki golüyle 2-1 kazanmıştır.
Beklediğimden çok daha iyiydi. Oyuncu kadrosu muhteşem. Sadece Fenerbahçe tarihinin değil Cumhuriyet tarihinin de önemli bir kesitinin güzel bir hikayesi olmuş